Osaajia rekrytoimassa:

Työtehtäviä uusille osaajille ja kehittymishaluisille ammattilaisille

Työmarkkinoilla on kova kysyntä osaaville talous- ja palkkahallinnon taitajille. Kymmenet yritykset etsivät eTalousPron kautta kehittymishaluisia ammattilaisia sekä alan vastavalmistuneita kykyjä. Työtehtäväsi voi sijoittua niin ulkoiseen kuin sisäiseen laskentaan, palkkahallintoon tai taloushallinnon sovellusten pariin.

Ohjelman jälkeen voit työskennellä esim. jossakin seuraavista rooleista:

  • kirjanpitäjä
  • palkanlaskija
  • ostoreskontranhoitaja
  • talousassistentti
  • controller
  • talous- ja palkkajärjestelmän pääkäyttäjä tai sovelluskonsultti

Katso esimerkkejä taloushallinnon osaajien työnkuvista: Uratarinat

Koulutussopimus ohjelman ajalle

F.E.C.-ohjelmassa työskentelet kokopäiväisesti yhteistyöyrityksessäsi. Ohjelman ajalle solmit yrityksen kanssa kuuden kuukauden mittaisen koulutussopimuksen. Sopimuksen tavoitteena on, että sinä ja yritys solmitte rekrytoivan koulutusohjelman jälkeen työsuhteen.

Voit hakea ohjelman ajalle sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi kulukorvausta.

Lue lisää: Koulutus Uratesti Uratarinat

 

 

Yhteistyössä
Kirsi Havu
Ohjelmajohtaja, Pohjois-Karjala, Kainuu
050 444 9157

Hanna Tuhkanen
Project Manager, Etelä- ja Pohjois-Savo
050 331 8806

Milla Rostedt-Erämaa
Project Coordinator, Lappi
045 146 7575

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Osaajia rekrytoimassa:

Osallistuneiden kokemuksia

”Hyvä tapa päästä työpaikkaan, jota en olisi itse osannut hakea”

”Olen ollut yli kymmenen vuotta töissä ohjelmistoalalla. Työttömäksi jäädessäni tuntui, että osaamiseni oli vanhentunut ja olin kiinnostunut työskentelemään eri alalla kuin ennen. Rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääsin töihin ohjelmistoratkaisuihin keskittyneeseen yritykseen, jossa teen pääasiassa tietokantakonversioita palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoon. Ohjelman koulutuksen tuomasta palkkahallinnon osaamisesta on paljon hyötyä työtehtävissäni, ja tuntuu, että työpaikka ja työtehtävät ovat juuri minulle sopivia.”

Elina Tähkäpää
Application Consultant
Mepco Oy

Yritysten kokemuksia

”Ohjelma on jopa ylittänyt odotuksemme”

"eTalousPro:n viehättävyys liittyy sen vaivattomuuteen ja alhaisempaan riskiin verrattuna itse toteutettuun rekrytointiin. eTalousPro:n isoimpia etuja oli löytää monimuotoisesta työnhakijakunnasta juuri meidän tarpeemme ja tavoitteemme parhaiten täyttävät kandidaatit. Tämä onnistui Saranen Consultingin osaavalla ja konsultoivalla otteella, joka sai meidät ulkoistetun rekrytoinnin skeptikotkin ilahdutettua.

Löysimme ohjelman kautta yritykseemme oppimisennälkäisen ja kunnianhimoisen taloushallintoasiantuntijan, jolle eTalousPro toimi hyvänä ammatillista osaamista kehittävänä ja asiantuntijatyöhön orientoivana jaksona.

Arvostan myös ohjelman yhteiskunnallisesti arvokasta agendaa: työllistymisen edistämistä tässä työnhakijoille haastavassa työmarkkinatilanteessa."

Mika Tuulos
Henkilöstöpäällikkö
Tilitoimisto EMU Oy