Osaajia rekrytoimassa:

Hakuohjeet

eTalousPron avulla sinäkin voit löytää uuden suunnan työurallesi tai hypätä seuraavalle tasolle asiantuntijatehtävissä. Haluaisitko kysyä ja kuulla lisää eTalousPro-ohjelmasta?

Yritykset ovat valmiita aloittamaan rekrytointihaastattelut välittömästi, joten jätä hakemuksesi pikaisesti! Haku päättyy 29.2.2016.

Näin haet

Ohjelmaan hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

 1. Täytä sähköinen osaamisprofiili Hae Nyt! –painikkeesta oman työnhakualueesi mukaan. Rekrytoivat yritykset valitsevat haastateltavat tämän hakemuksen perusteella
 2. Täytä myös Työhallinnon koulutushakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku tai lähimmässä TE-toimistossasi. Löydät koulutukset alueittain eri koulutusnumeroilla (lisätään haun auettua).
  • Etelä-Savo 665112
  • Pohjois-Savo 664988
  • Pohjois-Karjala 664937
  • Kainuu 665087
  • Pohjois-Pohjanmaa 665585
  • Lappi 665124

Kun olet jättänyt hakemuksesi, etsimme taustaasi ja osaamistasi vastaavan yrityksen sekä työtehtävän. Yritys haastattelee sinut ja kun sopiva yrityspaikka on löytynyt, solmitaan kanssasi kuuden kuukauden mittainen koulutussopimus. Ohjelman tavoitteena on, että pääset solmimaan työsopimuksen koulutussopimussuhteen aikana tai heti sen jälkeen.

Kenelle eTalousPro on tarkoitettu?

Toivomme sinulta ennen kaikkea kiinnostusta ja motivaatiota osaamisesi kehittämiseen nykyaikaisen taloushallinnon tehtävissä. Alan koulutus ja/tai työkokemus edesauttavat sinua uuden työpaikan löytämisessä.

eTalousPro-ohjelman toteutusta ja talous- sekä palkkahallinnon osaajien jatkokouluttamista tukee Työhallinto. Voit hakea ohjelmaan, jos olet tällä hetkellä työtön työnhakija, työttömyysuhan alainen, määräaikaisessa työsuhteessa tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä. Voit hakea ohjelman ajalle sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi kulukorvausta.

F.E.C. – Further Educated with Companies

eTalousPro on työhallinnon rahoittama F.E.C. – Further Educated with Companies -koulutusohjelma, jonka tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välille koulutusjakson päätyttyä. Ohjelmaan kuuluvista soveltuvuusarvioinneista vastaa Saranen Consulting Oy.

 

Yhteistyössä
Kirsi Havu
Ohjelmajohtaja, Pohjois-Karjala, Kainuu
050 444 9157

Hanna Tuhkanen
Project Manager, Etelä- ja Pohjois-Savo
050 331 8806

Milla Rostedt-Erämaa
Project Coordinator, Lappi
045 146 7575

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Osaajia rekrytoimassa:

Osallistuneiden kokemuksia

”Hyvä tapa päästä työpaikkaan, jota en olisi itse osannut hakea”

”Olen ollut yli kymmenen vuotta töissä ohjelmistoalalla. Työttömäksi jäädessäni tuntui, että osaamiseni oli vanhentunut ja olin kiinnostunut työskentelemään eri alalla kuin ennen. Rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääsin töihin ohjelmistoratkaisuihin keskittyneeseen yritykseen, jossa teen pääasiassa tietokantakonversioita palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoon. Ohjelman koulutuksen tuomasta palkkahallinnon osaamisesta on paljon hyötyä työtehtävissäni, ja tuntuu, että työpaikka ja työtehtävät ovat juuri minulle sopivia.”

Elina Tähkäpää
Application Consultant
Mepco Oy

Yritysten kokemuksia

”Ohjelma on jopa ylittänyt odotuksemme”

"eTalousPro:n viehättävyys liittyy sen vaivattomuuteen ja alhaisempaan riskiin verrattuna itse toteutettuun rekrytointiin. eTalousPro:n isoimpia etuja oli löytää monimuotoisesta työnhakijakunnasta juuri meidän tarpeemme ja tavoitteemme parhaiten täyttävät kandidaatit. Tämä onnistui Saranen Consultingin osaavalla ja konsultoivalla otteella, joka sai meidät ulkoistetun rekrytoinnin skeptikotkin ilahdutettua.

Löysimme ohjelman kautta yritykseemme oppimisennälkäisen ja kunnianhimoisen taloushallintoasiantuntijan, jolle eTalousPro toimi hyvänä ammatillista osaamista kehittävänä ja asiantuntijatyöhön orientoivana jaksona.

Arvostan myös ohjelman yhteiskunnallisesti arvokasta agendaa: työllistymisen edistämistä tässä työnhakijoille haastavassa työmarkkinatilanteessa."

Mika Tuulos
Henkilöstöpäällikkö
Tilitoimisto EMU Oy