Osaajia rekrytoimassa:

Osaamistasi kehittävä asiantuntijakoulutus

eTalousPro-ohjelman aikana osallistut monipuoliseen talous- ja palkkahallinnon koulutukseen, jonka tavoitteena on syventää ammatillista osaamistasi. Koulutukset toteutetaan verkkokoulutuksina, joihin voit osallistua omalta asuinpaikkakunnaltasi.

Ajantasainen koulutus mahdollistaa urakehityksen

eTalousPro -rekrytoiva koulutusohjelma tukee urakehitystäsi, olitpa sitten vastavalmistunut kyky tai jo kokeneempi ammattilainen. Asiantuntijakoulutuksen avulla:
– syvennät ja laajennat osaamistasi
– päivität tietosi ajan tasalle
– pääset mukaan taloushallinnon digitalisoitumiseen
– voit tarttua uusiin haasteisiin urallasi

Työelämälähtöiset ja laadukkaat koulutussisällöt

Asiantuntijakoulutus toteutetaan yhteistyössä Opinahjo Oy:n kanssa, joka on erikoistunut kouluttamaan talous- ja palkkahallinnon ammattilaisia. Opinahjon Akatemian koulutukset lähetetään suorina webinaari-lähetyksinä verkossa, ja webinaarit on tehty laadukkaasti yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa. Jokaisesta suorasta webinaarista jää osallistujien käyttöön myös videotallenne, johon voi palata kerta toisensa jälkeen.

Varsinaisen koulutusrungon lisäksi sinulle räätälöidään taustaasi ja tehtävänkuvaasi sopivat koulutukset, jotka tukevat parhaalla mahdollisella tavalla perehtymistäsi uusiin työtehtäviin ja omaa ammatillista kehittymistäsi. Webinaarikoulutusten valikoima on laaja, ja koulutus voi sisältää mm.:

  • Kattavasti kirjanpidon eri aihealueita (mm. perusteet, erityiskysymykset, lainsäädännön)
  • Palkkahallinnon kokonaisuuksia
  • Tilinpäätöksen laadintaa ja tulkintaa
  • Sisäistä laskentaa
  • Talousasiantuntijan Excel-koulutusta
  • Keskeistä vero- ja työlainsäädäntöä
  • Talousosaajan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja

Lue lisää: Työtehtävät | Uratesti | Uratarinat

 

Yhteistyössä
Kirsi Havu
Ohjelmajohtaja, Pohjois-Karjala, Kainuu
050 444 9157

Hanna Tuhkanen
Project Manager, Etelä- ja Pohjois-Savo
050 331 8806

Milla Rostedt-Erämaa
Project Coordinator, Lappi
045 146 7575

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Osaajia rekrytoimassa:

Osallistuneiden kokemuksia

”Hyvä tapa päästä työpaikkaan, jota en olisi itse osannut hakea”

”Olen ollut yli kymmenen vuotta töissä ohjelmistoalalla. Työttömäksi jäädessäni tuntui, että osaamiseni oli vanhentunut ja olin kiinnostunut työskentelemään eri alalla kuin ennen. Rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääsin töihin ohjelmistoratkaisuihin keskittyneeseen yritykseen, jossa teen pääasiassa tietokantakonversioita palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoon. Ohjelman koulutuksen tuomasta palkkahallinnon osaamisesta on paljon hyötyä työtehtävissäni, ja tuntuu, että työpaikka ja työtehtävät ovat juuri minulle sopivia.”

Elina Tähkäpää
Application Consultant
Mepco Oy

Yritysten kokemuksia

”Ohjelma on jopa ylittänyt odotuksemme”

"eTalousPro:n viehättävyys liittyy sen vaivattomuuteen ja alhaisempaan riskiin verrattuna itse toteutettuun rekrytointiin. eTalousPro:n isoimpia etuja oli löytää monimuotoisesta työnhakijakunnasta juuri meidän tarpeemme ja tavoitteemme parhaiten täyttävät kandidaatit. Tämä onnistui Saranen Consultingin osaavalla ja konsultoivalla otteella, joka sai meidät ulkoistetun rekrytoinnin skeptikotkin ilahdutettua.

Löysimme ohjelman kautta yritykseemme oppimisennälkäisen ja kunnianhimoisen taloushallintoasiantuntijan, jolle eTalousPro toimi hyvänä ammatillista osaamista kehittävänä ja asiantuntijatyöhön orientoivana jaksona.

Arvostan myös ohjelman yhteiskunnallisesti arvokasta agendaa: työllistymisen edistämistä tässä työnhakijoille haastavassa työmarkkinatilanteessa."

Mika Tuulos
Henkilöstöpäällikkö
Tilitoimisto EMU Oy