25 työpaikkaa talous- ja palkkahallinnon ammattilaisille

Osaajia rekrytoimassa:

eTalousPro - rekrytoivan koulutusohjelman kautta taloushallinnon työpaikka!

Hakuaika on päättynyt.

eTalousPro on talous- ja palkkahallinnon rekrytoiva koulutusohjelma, jonka kautta yritykset kouluttavat ja rekrytoivat alalle uusia osaajia. eTalousPro kehittää osaamistasi ja tarjoaa sinulle uusia uramahdollisuuksia, sillä käytännön työtehtäviesi ohessa osallistut laadukkaaseen sähköisen talous- ja palkkahallinnon asiantuntijakoulutukseen. Mukana olevien yritysten tavoitteena on solmia kanssasi rekrytoivan koulutusohjelman päätteeksi työsopimus. Ohjelman kautta reilusti yli 200 taloushallinnon osaajaa on löytänyt uuden työpaikan ja ohjelma järjestetäänkin nyt jo kuudettatoista kertaa. Ohjelma käynnistyy huhtikuussa 2016 Pohjois-Karjalassa, Savossa, Kainuussa, Pohjois-Pohjanmaalla ja Lapissa.

Anna meidän auttaa sinua löytämään tulevaisuuden työpaikkasi taloushallinnon parista. Yhdellä hakemuksella useita eri mahdollisuuksia!

Työurasi paras investointi

eTalousPro-ohjelma on todettu toimivaksi ja tehokkaaksi rekrytointikonseptiksi. Ohjelmien kautta jo yli 200 talous- ja palkkahallinnon osaajaa on rekrytoitunut uusiin tehtäviin. Viimeisimmistä eTalousPro-ohjelmista on työllistynyt noin 90 % osallistujista. Koulutusohjelman avulla sinäkin voit löytää uuden suunnan työurallesi tai hypätä seuraavalle tasolle asiantuntijatehtäviin.

Aiempien osallistujien kokemuksia:

Yritykset etsivät uusi kykyjä mm.

  • kirjanpitäjiksi
  • palkanlaskijoiksi
  • ostoreskontranhoitajiksi
  • talousassistenteiksi
  • controllereiksi
  • taloushallinnon sovelluskonsulteiksi
  • talous- ja palkkajärjestelmän pääkäyttäjiksi.

Rekrytoivan koulutusohjelman kesto on noin 6 kuukautta (8.4.–3.10.2016). Ohjelmassa yhdistyvät käytännön työskentely rekrytoivassa yrityksessä sekä laadukas ja kattava asiantuntijakoulutus, joka syventää osaamistasi ja tukee menestymistäsi työtehtävissä. Ohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työsuhteen solmiminen sinun ja yhteistyöyrityksesi välille ohjelman päättyessä sekä ammattitaitosi kehittäminen laadukkaiden koulutusten kautta.

Tuleva työpaikkasi yhteistyöyrityksessäsi voi taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen löytyä esimerkiksi talous- ja palkkahallinnon palveluntarjoajalta, järjestelmätoimittajalta tai yrityksen sisäisestä taloushallintoyksiköstä.

Tee uratesti ja selvitä, mikä rooli sopii sinulle. Katso myös taloushallinnon ammattilaisten uratarinat.

Lue lisää: Koulutus | Työtehtävät | Uratesti | Uratarinat

Yhteistyössä
Kirsi Havu
Ohjelmajohtaja, Pohjois-Karjala, Kainuu
050 444 9157

Hanna Tuhkanen
Project Manager, Etelä- ja Pohjois-Savo
050 331 8806

Milla Rostedt-Erämaa
Project Coordinator, Lappi
045 146 7575

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

Olemme Taloushallintoliiton yhteistyöjäsen.

Osaajia rekrytoimassa:

Osallistuneiden kokemuksia

”Hyvä tapa päästä työpaikkaan, jota en olisi itse osannut hakea”

”Olen ollut yli kymmenen vuotta töissä ohjelmistoalalla. Työttömäksi jäädessäni tuntui, että osaamiseni oli vanhentunut ja olin kiinnostunut työskentelemään eri alalla kuin ennen. Rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääsin töihin ohjelmistoratkaisuihin keskittyneeseen yritykseen, jossa teen pääasiassa tietokantakonversioita palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoon. Ohjelman koulutuksen tuomasta palkkahallinnon osaamisesta on paljon hyötyä työtehtävissäni, ja tuntuu, että työpaikka ja työtehtävät ovat juuri minulle sopivia.”

Elina Tähkäpää
Application Consultant
Mepco Oy

Yritysten kokemuksia

”Ohjelma on jopa ylittänyt odotuksemme”

"eTalousPro:n viehättävyys liittyy sen vaivattomuuteen ja alhaisempaan riskiin verrattuna itse toteutettuun rekrytointiin. eTalousPro:n isoimpia etuja oli löytää monimuotoisesta työnhakijakunnasta juuri meidän tarpeemme ja tavoitteemme parhaiten täyttävät kandidaatit. Tämä onnistui Saranen Consultingin osaavalla ja konsultoivalla otteella, joka sai meidät ulkoistetun rekrytoinnin skeptikotkin ilahdutettua.

Löysimme ohjelman kautta yritykseemme oppimisennälkäisen ja kunnianhimoisen taloushallintoasiantuntijan, jolle eTalousPro toimi hyvänä ammatillista osaamista kehittävänä ja asiantuntijatyöhön orientoivana jaksona.

Arvostan myös ohjelman yhteiskunnallisesti arvokasta agendaa: työllistymisen edistämistä tässä työnhakijoille haastavassa työmarkkinatilanteessa."

Mika Tuulos
Henkilöstöpäällikkö
Tilitoimisto EMU Oy