Iltapäivätapahtuma yrityksille 29.8. klo 14-15.30

Järjestämme yrityksille iltapäivätapahtuman tiistaina 29.8.2017 klo 14-15.30 osoitteessa Elektroniikkatie 3, Oulu. Ilmoittaudu tapahtumaan tämän linkin kautta, tapahtuma on vain ilmoittautuneille! Ilmoittautuminen päättyy 24.8.2017.

Ohjelma:

Tilaisuuden avaus

Saranen Consulting Oy

Kuinka saada aikaan kasvua ja lisätä kannattavuutta sähköisen taloushallinnon avulla?

Margit Heiniemi, Greenstep Oy

Case Bitfactor: Kuinka hallita kasvua ja kannattavuutta?

Antti Pelkonen, Bitfactor Oy

Kuinka löytää tulevaisuuden taloushallinnon osaajat?

Saranen Consulting Oy

Verkostoitumista

Tervetuloa mukaan!

Hakija, kysy lisää ohjelmasta!
Jonna Mämmelä
Project Coordinator
044 571 2086

Yritys, kysy lisää ohjelmasta!
Matti Asumaniemi
Junior Project Manager
050 355 0393

Esa-Pekka Ekfors
Project Manager
040 574 8970

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.
Yhteistyössä

Osallistuneiden kokemuksia

”Hyvä tapa päästä työpaikkaan, jota en olisi itse osannut hakea”

”Olen ollut yli kymmenen vuotta töissä ohjelmistoalalla. Työttömäksi jäädessäni tuntui, että osaamiseni oli vanhentunut ja olin kiinnostunut työskentelemään eri alalla kuin ennen. Koulutusohjelman kautta pääsin töihin ohjelmistoratkaisuihin keskittyneeseen yritykseen, jossa teen pääasiassa tietokantakonversioita palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoon. Ohjelman koulutuksen tuomasta palkkahallinnon osaamisesta on paljon hyötyä työtehtävissäni, ja tuntuu, että työpaikka ja työtehtävät ovat juuri minulle sopivia.”

Elina Tähkäpää
Application Consultant
Mepco Oy

Yritysten kokemuksia

”Ohjelma on jopa ylittänyt odotuksemme”

"eTalousPro:n viehättävyys liittyy sen vaivattomuuteen ja alhaisempaan riskiin verrattuna itse toteutettuun rekrytointiin. eTalousPro:n isoimpia etuja oli löytää monimuotoisesta työnhakijakunnasta juuri meidän tarpeemme ja tavoitteemme parhaiten täyttävät kandidaatit. Tämä onnistui Saranen Consultingin osaavalla ja konsultoivalla otteella, joka sai meidät ulkoistetun rekrytoinnin skeptikotkin ilahdutettua.

Löysimme ohjelman kautta yritykseemme oppimisennälkäisen ja kunnianhimoisen taloushallintoasiantuntijan, jolle eTalousPro toimi hyvänä ammatillista osaamista kehittävänä ja asiantuntijatyöhön orientoivana jaksona.

Arvostan myös ohjelman yhteiskunnallisesti arvokasta agendaa: työllistymisen edistämistä tässä työnhakijoille haastavassa työmarkkinatilanteessa."

Mika Tuulos
Henkilöstöpäällikkö
Tilitoimisto EMU Oy