Jätä yhteydenottopyyntö

Taloushallinnon osaajia nopeasti ja joustavasti

Kaipaatteko yritykseenne kehittymishaluisia ja motivoituneita talous- ja palkkahallinnon ammattilaisia? eTalousPro voi olla vastaus tarpeisiinne.

Talous- ja palkkahallinnon osaajia valmiina uusiin haasteisiin

Kuusi kuukautta kestävän eTalousPro-ohjelman kautta yrityksenne voi löytää motivoituneen ja kehittymishaluisen henkilön taloushallinnon tehtäviin. Koulutusohjelman aikana henkilö työskentelee yrityksessänne käytännön työtehtävissä ja saa työskentelyn ohessa 20 päivän syventävän koulutuksen sähköisestä talous- ja palkkahallinnosta. Koulutus täydentää osallistujien aiempaa ammattitaitoa ja antaa valmiudet työskennellä monipuolisissa talous-ja palkkahallinnon tehtävissä.

eTalousPro-ohjelman hakijoilla on koulutukseen tai työkokemukseen perustuvaa talous- ja/tai palkkahallinnon osaamista. Ohjelman kautta voitte löytää kehittymishaluisia henkilöitä esimerkiksi kirjanpitäjän, palkanlaskijan, talous- tai toimistoassistentin, controllerin tai sovelluskonsultin tehtäviin.

Miksi rekrytointi eTalousPron kautta kannattaa?

  1. Säästätte aikaa: Huolehdimme esivalinnasta satojen hakijoiden joukosta ja ehdotamme tarpeeseenne sopivimmat, evaluoidut kandidaatit. Yrityksenne tekee lopullisen valinnan ja sitoutuu ohjelmaan vasta jos/kun teille löytyy sopiva osaaja.
  2. Riskitön ja taloudellinen ratkaisu: Rekrytoiva koulutusohjelma on riskittömämpi ja kustannustehokkaampi vaihtoehto rekrytointiin. Valitun henkilön ja yrityksen välille solmitaan ohjelman ajaksi koulutussopimus, jonka aikana yrityksellä ei ole palkanmaksuvelvollisuutta.
  3. Kaivattu lisäresurssi ajantasaisella osaamisella: Valitsemanne henkilö työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne ohjelman aikana ja osallistuu siinä ohessa asiantuntijoiden pitämään kattavaan koulutukseen.
  4. Ohjelman päätteeksi sitoutunut ja motivoitunut valmis osaaja: Ohjelman jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmin mielin ja ilman lisäkustannuksia. eTalousPro on siten myös hyvä tapa valmistautua tulevaan tarpeeseen ja sitouttaa sopiva henkilö tehtäviin jo ohjelman aikana.

Järjestämme koulutusohjelmaan liittyen yritystapahtuman tiistaina 29.8. klo 14-15.30 osoitteessa Elektroniikkatie 3, Oulu. Voit ilmoittautua mukaan täällä.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Matti Asumaniemi, puh. 050 355 0393, matti.asumaniemi@saranen.fi

www.saranen.fi

Hakija, kysy lisää ohjelmasta!
Jonna Mämmelä
Project Coordinator
044 571 2086

Yritys, kysy lisää ohjelmasta!
Matti Asumaniemi
Junior Project Manager
050 355 0393

Esa-Pekka Ekfors
Project Manager
040 574 8970

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.
Yhteistyössä

Osallistuneiden kokemuksia

”Hyvä tapa päästä työpaikkaan, jota en olisi itse osannut hakea”

”Olen ollut yli kymmenen vuotta töissä ohjelmistoalalla. Työttömäksi jäädessäni tuntui, että osaamiseni oli vanhentunut ja olin kiinnostunut työskentelemään eri alalla kuin ennen. Koulutusohjelman kautta pääsin töihin ohjelmistoratkaisuihin keskittyneeseen yritykseen, jossa teen pääasiassa tietokantakonversioita palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoon. Ohjelman koulutuksen tuomasta palkkahallinnon osaamisesta on paljon hyötyä työtehtävissäni, ja tuntuu, että työpaikka ja työtehtävät ovat juuri minulle sopivia.”

Elina Tähkäpää
Application Consultant
Mepco Oy

Yritysten kokemuksia

”Ohjelma on jopa ylittänyt odotuksemme”

"eTalousPro:n viehättävyys liittyy sen vaivattomuuteen ja alhaisempaan riskiin verrattuna itse toteutettuun rekrytointiin. eTalousPro:n isoimpia etuja oli löytää monimuotoisesta työnhakijakunnasta juuri meidän tarpeemme ja tavoitteemme parhaiten täyttävät kandidaatit. Tämä onnistui Saranen Consultingin osaavalla ja konsultoivalla otteella, joka sai meidät ulkoistetun rekrytoinnin skeptikotkin ilahdutettua.

Löysimme ohjelman kautta yritykseemme oppimisennälkäisen ja kunnianhimoisen taloushallintoasiantuntijan, jolle eTalousPro toimi hyvänä ammatillista osaamista kehittävänä ja asiantuntijatyöhön orientoivana jaksona.

Arvostan myös ohjelman yhteiskunnallisesti arvokasta agendaa: työllistymisen edistämistä tässä työnhakijoille haastavassa työmarkkinatilanteessa."

Mika Tuulos
Henkilöstöpäällikkö
Tilitoimisto EMU Oy