Haku on käynnissä!

eTalousPro Oulu - Etsitkö töitä taloushallinnon alalta?

Haku ohjelmaan on päättynyt.

Mikä on eTalousPro?

eTalousPro on työhallinnon tukema koulutusohjelma, jossa mukana olevat rekrytoivat yritykset etsivät innokkaita uusia työntekijöitä hyvin erilaisiin rooleihin. Kuuden kuukauden koulutusohjelma rakentuu työssäoppimisesta sekä laadukkaasta koulutuksesta – pääset työskentelemään yhteistyöyrityksessä noin viisi kuukautta sekä osallistumaan yhteensä 20 koulutuspäivään.

etp_kaavio

Koulutusohjelmassa tärkein tavoitteemme on osaajien työllistyminen. eTalousPron kautta sinulla on mahdollisuus kehittää ja päivittää osaamistasi sekä löytää uusi työpaikka. Laadukkaan sähköisen talous- ja palkkahallinnon koulutuskokonaisuuden myötä osaamisestasi tulee entistä houkuttelevampaa työmarkkinoilla ja osaamisesi vastaa paremmin nykypäivän taloushallintaroolien vaatimuksia.

Valtakunnallisesti järjestetyn ohjelman kautta reilusti yli 200 taloushallinnon osaajaa on jo löytänyt uuden työpaikan, ja yli 80 % ohjelman osallistujista solmii työsuhteen koulutuksen päätteeksi.  Koulutusohjelman kautta tuleva työtehtäväsi voi olla esim. kirjanpitäjä, palkka- ja henkilöstöhallinnon asiantuntija, reskontrahoitaja, controller, konsultti tai digitalisoituvan taloushallinnon sovellusasiantuntija.

Kenelle?

Etsimme eTalousPro-ohjelmaan hakijoita, jotka ovat innokkaita oppimaan, motivoituneita kehittämään itseään ja haluavat työskennellä mielenkiintoisissa sähköisen talous- ja palkkahallinnon tehtävissä. Voit hakea mukaan, jos sinulla on talous- ja palkkahallinnon tai muun soveltuvan kaupallisen/teknisen alan koulutus, tai jos sinulla on soveltuvaa työkokemusta ja olet parhaillaan työttömänä tai työttömyysuhan alla. Myös TE-toimiston asiakkuutesi tulee olla voimassa. Hyvä suomen kielen taito ja yleisten toimistosovellusten tunteminen ovat edellytyksiä koulutusohjelmassa.

Miten koulutusohjelma toimii?

Koulutusohjelman prosessi etenee seuraavasti:

Kaavio_2_web
Koulutusohjelmaan pääsy edellyttää työssäoppimispaikan löytymistä. Saranen Consultingin asiantuntijat kartoittavat yhteistyöyritykset ja koordinoivat koko prosessin.

Työssäoppiminen ja asiantuntijakoulutus

Koulutusohjelmaan sisältyy viiden kuukauden työssäoppimisjakso, jonka aikana työskentelet täysipäiväisesti yhteistyöyrityksessä. Työtehtävät voivat olla taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen esimerkiksi talous- ja palkkahallinnon palveluntarjoajalta, järjestelmätoimittajalta tai yrityksen sisäisestä talous- tai palkkahallintoyksiköstä.

eTalousPro-ohjelman aikana saat monipuolisen talous- ja palkkahallinnon koulutuksen, jonka tavoitteena on syventää ja laajentaa ammatillista osaamistasi. Koulutuksen lähiopetuspäivät järjestetään Oulussa.

Koulutus sisältää mm. seuraavia aiheita:

  • Konsultointi- ja vuorovaikutustaidot
  • Kirjanpidon periaatteet ja erityiskysymykset
  • Tilinpäätöksen laadinta
  • Verotus sekä ALV-lainsäädäntö
  • Työlainsäädäntö ja työehtosopimukset
  • Palkanlaskennan periaatteet ja erityiskysymykset
  • Excelin tehokäyttö
  • Ennustaminen ja raportointi
  • Digitalisaatio taloushallinnossa ja alan tulevaisuuden näkymät

Miksi eTalousPro?

eTalousPro-ohjelma on todettu toimivaksi ja tehokkaaksi rekrytointikonseptiksi – viimeisimmistä ohjelmista on työllistynyt noin 80 % osallistujista. Koulutusohjelma tukee urakehitystäsi, olitpa sitten vastavalmistunut tai jo kokeneempi ammattilainen. Asiantuntijakoulutuksen avulla syvennät ja laajennat osaamistasi, pääset mukaan taloushallinnon digitalisoitumiseen ja voit tarttua uusiin haasteisiin urallasi. Hae heti mukaan!

Hakija, kysy lisää ohjelmasta!
Jonna Mämmelä
Project Coordinator
044 571 2086

Yritys, kysy lisää ohjelmasta!
Matti Asumaniemi
Junior Project Manager
050 355 0393

Esa-Pekka Ekfors
Project Manager
040 574 8970

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

Olemme Taloushallintoliiton yhteistyöjäsen.

Yhteistyössä

Osallistuneiden kokemuksia

”Hyvä tapa päästä työpaikkaan, jota en olisi itse osannut hakea”

”Olen ollut yli kymmenen vuotta töissä ohjelmistoalalla. Työttömäksi jäädessäni tuntui, että osaamiseni oli vanhentunut ja olin kiinnostunut työskentelemään eri alalla kuin ennen. Koulutusohjelman kautta pääsin töihin ohjelmistoratkaisuihin keskittyneeseen yritykseen, jossa teen pääasiassa tietokantakonversioita palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoon. Ohjelman koulutuksen tuomasta palkkahallinnon osaamisesta on paljon hyötyä työtehtävissäni, ja tuntuu, että työpaikka ja työtehtävät ovat juuri minulle sopivia.”

Elina Tähkäpää
Application Consultant
Mepco Oy

Yritysten kokemuksia

”Ohjelma on jopa ylittänyt odotuksemme”

"eTalousPro:n viehättävyys liittyy sen vaivattomuuteen ja alhaisempaan riskiin verrattuna itse toteutettuun rekrytointiin. eTalousPro:n isoimpia etuja oli löytää monimuotoisesta työnhakijakunnasta juuri meidän tarpeemme ja tavoitteemme parhaiten täyttävät kandidaatit. Tämä onnistui Saranen Consultingin osaavalla ja konsultoivalla otteella, joka sai meidät ulkoistetun rekrytoinnin skeptikotkin ilahdutettua.

Löysimme ohjelman kautta yritykseemme oppimisennälkäisen ja kunnianhimoisen taloushallintoasiantuntijan, jolle eTalousPro toimi hyvänä ammatillista osaamista kehittävänä ja asiantuntijatyöhön orientoivana jaksona.

Arvostan myös ohjelman yhteiskunnallisesti arvokasta agendaa: työllistymisen edistämistä tässä työnhakijoille haastavassa työmarkkinatilanteessa."

Mika Tuulos
Henkilöstöpäällikkö
Tilitoimisto EMU Oy