Experience, Growth and Renewal (EGR) – koulutusohjelma kasvualojen asiantuntijaksi

Uusi työpaikka ja ura kasvualalla – Tarjolla loistava mahdollisuus uuteen työpaikkaan ja vakiinnuttaa oma paikka yrityksessä sekä kasvattaa osaamista kasvualojen tarpeisiin!

Etsikö uutta työpaikkaa, jossa voit hyödyntää oman vankan kokemuksesi ja samalla uudistaa osaamistasi yritysten kasvutarpeet huomioiden? Haluatko saada jalan kiinnostavan yrityksen oven väliin ja päästä kiinni helpommin yritysten sisällä piileviin työmahdollisuuksiin?

Nyt sinulla on loistava ”työkalu” tarjolla: Experience, Growth and Renewal (EGR) – koulutusohjelma kasvualojen asiantuntijaksi. Tämä asiantuntijakoulutuksen ja työssäoppimisen yhdistävä 5 kuukauden  rekrytoiva koulutusohjelma auttaa sinua saamaan paremmin jalan kiinnostavan yrityksen oven väliin ja mahdollistaa kasvusi uuteen uraan. Koulutus käynnistyy joustavasti heti yhteistyöyrityksen löydyttyä.

Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden urasi sparraamiseen suunnitteluun. 10 päivän mittainen valmennusjakso käynnistyy 1.12.2017. Jaksolla saat tukea urasi suunnitteluun, työssäoppimispaikan löytämiseen sekä käytännön vinkkejä tuleviin työhaastatteluihin.

Oletko sinä etsimämme kokenut asiantuntija?

Koulutusohjelma on suunnattu pk-seudun/Uudenmaan ICT-asiantuntijoille, jotka ovat työskennelleet sekä teknisissä että kaupallisissa rooleissa ICT-alan yrityksissä.  Ohjelma on suunnattu EGR-kohderyhmälle ja toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-toimiston, Saranen Consultingin ja mukana olevien yhteistyöyritysten kanssa. Voit olla esimerkiksi ohjelmistokehittäjä, projektihallinnan asiantuntija, myynti- ja markkinointipuolen kokenut konkari tai asiakaspalvelu- ja hallinnollisissa tehtävissä toiminut monitaituri.

Työssäoppimisjakso

Pääosa 5kk kestävä työssäoppimisjaksosta on työskentelyä yhteistyöyrityksessä, jonka oheen sinulle räätälöidään Saranen Consultingin ja yhteistyökumppaniemme koulutuksia, jotka  sisältävät lähiopetusta sekä etätehtäviä. Kouluttajakumppaneinamme toimivat mm. Sovelto, Tieturi ja Eduhouse.

Orientoiva valmennusjakso

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden urasi sparraamiseen suunnitteluun 10 päivän mittaisella orientoivalla valmennusjaksolla.  Orientaatiojakso käynnistyy 1.12.2017. Jaksolla saat tukea urasi suunnitteluun, työssäoppimispaikan löytämiseen sekä käytännön vinkkejä tuleviin työhaastatteluihin.

Hae nyt »
Yhteistyössä
Kysy lisätietoja!
Sandy Svahn

040 560 4612

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.