Experience, Growth and Renewal – kasvualojen asiantuntijaksi

Uusi työpaikka ja ura kasvualalla – Tarjolla loistava mahdollisuus uuteen työpaikkaan ja vakiinnuttaa oma paikka yrityksessä sekä kasvattaa osaamista kasvualojen tarpeisiin!

Etsikö uutta työpaikkaa, jossa voit hyödyntää oman vankan kokemuksesi ja samalla uudistaa osaamistasi yritysten kasvutarpeet huomioiden? Haluatko saada jalan kiinnostavan yrityksen oven väliin ja päästä kiinni helpommin yritysten sisällä piileviin työmahdollisuuksiin?

Nyt sinulla on loistava ”työkalu” tarjolla: Kasvualojen asiantuntijaksi -koulutusohjelma. Tämä työssäoppimisen ja asiantuntijakoulutuksen yhdistävä 5 kuukauden koulutusohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden uuteen työpaikkaan ja ammatillisen osaamisen kehittämiseen.

Kenelle?

Koulutusohjelma on suunnattu ICT-asiantuntijoille, jotka ovat työskennelleet sekä teknisissä että kaupallisissa rooleissa ICT-alan yrityksissä.  Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-toimiston, Saranen Consultingin ja mukana olevien yhteistyöyritysten kanssa. Voit olla esimerkiksi ohjelmistokehittäjä,  projektihallinnan asiantuntija, myynti- ja markkinointipuolen kokenut konkari tai asiakaspalvelu- ja hallinnollisissa tehtävissä toiminut monitaituri.

Hae nyt »
Yhteistyössä
Kysy lisätietoja!
Sandy Svahn

040 560 4612

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.