Näin haet – Hakuaika on päättynyt

Hienoa, että päätit tarttua haasteeseemme!

Hakuaika päättyy 2.10.2016. Jätä hakemus pian, aloitamme haastattelut heti!

Täytäthän nopeasti seuraavat kaksi hakemusta:

  1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus osoitteessa: te-palvelut.fi/koulutushaku (koulutusnumero 668405).
  2. Täytä Saranen Consultingin hakemus: Hae heti!painikkeesta. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi! Kutsumme sinut infotilaisuuteen näiden tietojen perusteella. Infotilaisuudessa pääset tutustumaan tiimiimme ja rekrytoiviin esimiehiin.

Toteutamme Digia SharePoint Challenge -rekrytointiohjelman yhdessä kumppaniemme kanssa. Saranen Consulting auttaa meitä löytämään sinut erikoisjoukkoihimme ja vastaa kokonaistoteutuksesta. Sovelton asiantuntijakouluttajat antavat sinulle parhaimmat opit kasvupolullasi ohjelmistokehityksen ammattilaiseksi. Pirkanmaan ELY-keskus ja Työhallinto mahdollistavat koulutuksen toteutuksen ja uusien osaajien kouluttamisen meille Digialle rekrytointiohjelman kautta. Ohjelman koulutus- ja työskentelyjakso on 12.10.2016-7.4.2017.

Kenelle Digia SharePoint Challenge on tarkoitettu?

Voidaksesi aloittaa rekrytointiohjelmassa, sinun tulee olla työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä. Ohjelman ajalle solmimme kanssasi 6 kuukauden mittaisen koulutussopimuksen. Koulutuksen ajalta voit saada sitä ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, johon olet työttömänä oikeutettu, sekä kulukorvausta.

Digia SharePoint Challengen tärkeimpänä tavoitteena on työsopimus kanssamme ohjelman päättyessä. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisista tuista antaa Työlinjan Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Kun sinulta löytyy palavaa halua kasvaa tulevaisuuden ohjelmistokehittäjäksi, olet etsimämme vahvistus uuden teollisen vallankumouksen haastajajoukkoomme. Haasta siis itsesi ja jätä hakemuksesi heti!

Lue lisää: EtusivulleDigia tarjoaa sinulle | Keitä etsimme | Koulutus

Yhteistyössä
Kysy minulta lisätietoa!
Kiira Nuutinen
Project Manager
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

”Haluatko sinä liittyä hyvään huippuammattilaisten porukkaan?”

”SharePoint on Microsoft-teknologioiden keskiössä. Kun sen hallitsee, voi olla varma, että työt eivät lopu ja uusia kehitysmahdollisuuksia riittää! Me Digialla opimme päivittäin uutta, etsimme tietoa ja kehitämme taitojamme samalla kun ratkaisemme osaamisemme avulla visaisiakin pulmia asiakkaan parhaaksi. Meillä ei tarvitse olla valmis osaaja ja jokapaikan höylä, sillä työ tekijäänsä opettaa ja hyvät työkaverit myös siinä sivussa. Halu ja tahto oppia uutta, olla utelias, pyytää apua ja jakaa tietoa ovat ominaisuuksia, joilla meillä pärjää pitkälle. SharePoint-kehittäjä pääsee työskentelemään modernin web-kehityksen työkalujen parissa ja on monessa mukana, sillä SharePointia hyödynnetään niin pienissä toteutuksissa kuin suurissa järjestelmäkokonaisuuksissa. Uusissa tiloissamme Finlaysonin alueella on tilaa kasvattaa joukkoa – Haluatko sinä liittyä hyvään huippuammattilaisten porukkaan?”

Liisa Vihermä, Group Manager, Digia

Osallistujien kokemuksia

”Hieno tilaisuus päästä uuden uran alkuun”

”Digia .NET Challenge -rekrytointiohjelma oli hieno tilaisuus päästä uuden uran alkuun koulutuksen kautta. Ennen ohjelmaan hakeutumista minulla oli kokemusta monenlaisista ohjelmistoalan työtehtävistä – näin ollen koulutuksessa auttoi paljon, kun ohjelmistotyön prosessit ja työkalut olivat jo entuudestaan tuttuja.

Ohjelmaan osallistuminen oli minulle ainutlaatuinen tilaisuus ja onnenpotku. Vaikka minulta löytyi jo entuudestaan paljon ohjelmistoalan tietämystä, niin juuri Digian käyttämien teknologioiden opiskelu auttoi pääsemään nopeasti työtehtäviin kiinni.

Rekrytointiohjelman päätyttyä työskentelen Digialla ohjelmistokehitystyössä, keskittyen tällä hetkellä raporttikehitykseen. Olen innostunut työstäni, sillä pääsen oppimaan uutta koko ajan! Suosittelen ohjelmaa kaikille, joilla on asennetta, halua oppia ja tehdä töitä oppimisensa eteen. Digia on unelmatyöpaikka minulle, sillä Digialla on arvot kohdallaan ja kollegat ovat mukavia.”

Seija Karttunen, Software Developer, Digia