Koulutus

Kouluttajina alansa asiantuntijat

Digia SharePoint Challengen aikana saat kattavan teknologiakoulutuksen, erityisesti SharePoint-teemaan syventyen. Teknologiakoulutuksesta vastaavat alansa parhaimmat asiantuntijakouluttajat Soveltolta. Digia SharePoint Challengen koulutukset on suunniteltu siten, että pääset niiden avulla konkreettisesti mukaan käytännön ylläpito- ja jatkokehitystehtäviin Digian ohjelmistoprojekteissa. Lisäksi sinut tullaan perehdyttämään huolellisesti Digian toimintatapoihin. Ohjelman koulutus- ja työskentelyjakso on 12.10.2016-7.4.2017.

Koulutuspäivien aikana keskitytään erityisesti seuraaviin aiheisiin:

  • C# ja .NET Framework -ohjelmointi
  • SharePoint-kehitys
  • JavaScript-kehitys SharePointissa
  • Vuorovaikutus- ja tiimityötaidot
  • Räätälöidyt Microsoft Virtual Academy -opinnot
  • SharePoint-sertifiointitesti

Uracoaching-tapaamiset ohjelman puolessa välissä varmistavat, että osaamisesi on kehittynyt oikeaan suuntaan. Lisäksi käytännönläheiset ja räätälöidyt verkko-opiskelut toteutetaan Microsoft Virtual Academyn kautta. Rekrytointiohjelman aikana järjestetään yhteensä 20 koulutuspäivää, jotka takaavat kehittymisesi uuden teollisen vallankumouksen haastajaksi. Koulutuksen loppuvaiheessa pääset todentamaan osaamisesi ja suorittamaan SharePoint-sertifiointitestin.

Miksi SharePoint?

SharePoint on Microsoft-teknologioiden keskiössä. SharePoint-kehittäjä pääsee työskentelemään modernin web-kehityksen työkalujen parissa ja on monessa mukana, sillä SharePointia hyödynnetään niin pienissä toteutuksissa kuin suurissa järjestelmäkokonaisuuksissa. SharePoint on responsiivinen ja sosiaalinen alusta soveltuen hyvin myös mobiilikäyttöön.

SharePointia käytetään alustana mm. intranet-ratkaisuihin, sähköiseen asiointiin, raportointiin, dokumentinhallintaan sekä viestinnälliseen ja sosiaaliseen käyttöön. Kun SharePoint-kehitys on hallussa, voi olla varma, että työt eivät lopu ja uusia kehitysmahdollisuuksia riittää!

Lue lisää: EtusivulleDigia tarjoaa sinulle | Keitä etsimme | Näin haet!

Yhteistyössä
Kysy minulta lisätietoa!
Kiira Nuutinen
Project Manager
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

”Haluatko sinä liittyä hyvään huippuammattilaisten porukkaan?”

”SharePoint on Microsoft-teknologioiden keskiössä. Kun sen hallitsee, voi olla varma, että työt eivät lopu ja uusia kehitysmahdollisuuksia riittää! Me Digialla opimme päivittäin uutta, etsimme tietoa ja kehitämme taitojamme samalla kun ratkaisemme osaamisemme avulla visaisiakin pulmia asiakkaan parhaaksi. Meillä ei tarvitse olla valmis osaaja ja jokapaikan höylä, sillä työ tekijäänsä opettaa ja hyvät työkaverit myös siinä sivussa. Halu ja tahto oppia uutta, olla utelias, pyytää apua ja jakaa tietoa ovat ominaisuuksia, joilla meillä pärjää pitkälle. SharePoint-kehittäjä pääsee työskentelemään modernin web-kehityksen työkalujen parissa ja on monessa mukana, sillä SharePointia hyödynnetään niin pienissä toteutuksissa kuin suurissa järjestelmäkokonaisuuksissa. Uusissa tiloissamme Finlaysonin alueella on tilaa kasvattaa joukkoa – Haluatko sinä liittyä hyvään huippuammattilaisten porukkaan?”

Liisa Vihermä, Group Manager, Digia

Osallistujien kokemuksia

”Hieno tilaisuus päästä uuden uran alkuun”

”Digia .NET Challenge -rekrytointiohjelma oli hieno tilaisuus päästä uuden uran alkuun koulutuksen kautta. Ennen ohjelmaan hakeutumista minulla oli kokemusta monenlaisista ohjelmistoalan työtehtävistä – näin ollen koulutuksessa auttoi paljon, kun ohjelmistotyön prosessit ja työkalut olivat jo entuudestaan tuttuja.

Ohjelmaan osallistuminen oli minulle ainutlaatuinen tilaisuus ja onnenpotku. Vaikka minulta löytyi jo entuudestaan paljon ohjelmistoalan tietämystä, niin juuri Digian käyttämien teknologioiden opiskelu auttoi pääsemään nopeasti työtehtäviin kiinni.

Rekrytointiohjelman päätyttyä työskentelen Digialla ohjelmistokehitystyössä, keskittyen tällä hetkellä raporttikehitykseen. Olen innostunut työstäni, sillä pääsen oppimaan uutta koko ajan! Suosittelen ohjelmaa kaikille, joilla on asennetta, halua oppia ja tehdä töitä oppimisensa eteen. Digia on unelmatyöpaikka minulle, sillä Digialla on arvot kohdallaan ja kollegat ovat mukavia.”

Seija Karttunen, Software Developer, Digia