Keitä etsimme?

Uuden teollisen vallankumouksen myötä haemme Tampereen toimipisteellemme 12 haastajaa kasvamaan SharePoint-ohjelmistokehittäjiksi monipuolisiin asiakasprojekteihimme. Sinun ei tarvitse vielä olla valmis osaaja, sillä sinut koulutetaan tehtävään.

Voidaksesi aloittaa Digia SharePoint Challengessa, sinun tulee olla työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä ja motivoitunut hyppäämään uuden teollisen vallankumouksen haastajajoukkoon.

Löytyykö sinusta uusi kooditehtaan talonvaltaaja joukkoomme?

  • Tekninen koulutustaustasi (vaikkapa insinööri, DI, tietojenkäsittelyn FM) antaa hyvän perustyökalupakin osaamisen kehittämiseksi
  • Voit olla uraasi aloitteleva tai jo hankkinut työkokemusta ohjelmisto-/IT-alalta
  • Arvostamme kokemusta ohjelmistoprojekteista joko työn, opiskeluiden tai harrastuneisuuden kautta
  • Asenne ja palava halu uusien teknologioiden sisäistämiseen
  • Halua toteuttaa projekteja yhteistyössä asiakkaidemme kanssa

Pidämme erityisesti arvossa ohjelmointiharrastuneisuutta, joten kerrothan meille, mitä ohjelmointiprojekteja olet toteuttanut. Teknologioilla ei ole väliä, vaan tärkeintä on motivaatio uuden oppimiseen ja innostuneisuuden osoittaminen. Meille kaikista tärkeintä on asenne! Se tarkoittaa meille can do -ajattelua ja hyväntuulista yhdessä tekemisen meininkiä.

Digia SharePoint Challenge soveltuu sekä työuransa alussa oleville vastavalmistuneille että jo kokeneemmille ohjelmistoalan osaajille. Koulutus järjestetään suomeksi. Ohjelman ajalle solmimme kanssasi 6 kuukauden mittaisen koulutussopimuksen. Koulutuksen ajalta voit saada sitä ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, johon olet työttömänä oikeutettu, sekä kulukorvausta. Digia SharePoint Challengen tärkeimpänä tavoitteena on työsopimus kanssamme ohjelman päätteeksi.

Voit myös tutustua muihin avoimiin työpaikkoihimme täällä.

Lue lisää: EtusivulleDigia tarjoaa sinulle | Koulutus | Näin haet!

Yhteistyössä
Kysy minulta lisätietoa!
Kiira Nuutinen
Project Manager
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

”Haluatko sinä liittyä hyvään huippuammattilaisten porukkaan?”

”SharePoint on Microsoft-teknologioiden keskiössä. Kun sen hallitsee, voi olla varma, että työt eivät lopu ja uusia kehitysmahdollisuuksia riittää! Me Digialla opimme päivittäin uutta, etsimme tietoa ja kehitämme taitojamme samalla kun ratkaisemme osaamisemme avulla visaisiakin pulmia asiakkaan parhaaksi. Meillä ei tarvitse olla valmis osaaja ja jokapaikan höylä, sillä työ tekijäänsä opettaa ja hyvät työkaverit myös siinä sivussa. Halu ja tahto oppia uutta, olla utelias, pyytää apua ja jakaa tietoa ovat ominaisuuksia, joilla meillä pärjää pitkälle. SharePoint-kehittäjä pääsee työskentelemään modernin web-kehityksen työkalujen parissa ja on monessa mukana, sillä SharePointia hyödynnetään niin pienissä toteutuksissa kuin suurissa järjestelmäkokonaisuuksissa. Uusissa tiloissamme Finlaysonin alueella on tilaa kasvattaa joukkoa – Haluatko sinä liittyä hyvään huippuammattilaisten porukkaan?”

Liisa Vihermä, Group Manager, Digia

Osallistujien kokemuksia

”Hieno tilaisuus päästä uuden uran alkuun”

”Digia .NET Challenge -rekrytointiohjelma oli hieno tilaisuus päästä uuden uran alkuun koulutuksen kautta. Ennen ohjelmaan hakeutumista minulla oli kokemusta monenlaisista ohjelmistoalan työtehtävistä – näin ollen koulutuksessa auttoi paljon, kun ohjelmistotyön prosessit ja työkalut olivat jo entuudestaan tuttuja.

Ohjelmaan osallistuminen oli minulle ainutlaatuinen tilaisuus ja onnenpotku. Vaikka minulta löytyi jo entuudestaan paljon ohjelmistoalan tietämystä, niin juuri Digian käyttämien teknologioiden opiskelu auttoi pääsemään nopeasti työtehtäviin kiinni.

Rekrytointiohjelman päätyttyä työskentelen Digialla ohjelmistokehitystyössä, keskittyen tällä hetkellä raporttikehitykseen. Olen innostunut työstäni, sillä pääsen oppimaan uutta koko ajan! Suosittelen ohjelmaa kaikille, joilla on asennetta, halua oppia ja tehdä töitä oppimisensa eteen. Digia on unelmatyöpaikka minulle, sillä Digialla on arvot kohdallaan ja kollegat ovat mukavia.”

Seija Karttunen, Software Developer, Digia