Digia SharePoint Challenge tarjoaa sinulle:

Tulevan työpaikan

Rekrytointiohjelman aikana työskentelet kokopäiväisesti Digialla SharePoint-teknologiaan keskittyvissä tiimeissä ja projekteissa (esim. ylläpitoa ja jatkokehitystä). Lisäksi ohjelmaan kuuluu 20 koulutuspäivää, jotka varmistavat kehittymisesi tulevaisuuden ohjelmistokehittäjäksi. Solmimme ohjelman ajalle kanssasi 6 kuukauden mittaisen koulutussopimuksen ja haluamme kasvattaa sinusta omasta osaamisestaan ylpeän tiimipelurin joukkoomme! Tavoitteenamme on rekrytoida sinut vakituiseen työsuhteeseen Digialle ohjelman päätteeksi.

Mentorointia ja moniosaavien kollegoiden tuen

Rakennamme Digialle moniosaavia paikallisia huipputiimejä – vahvuutemme on tällä hetkellä yli 800 digialaista. Uuden teollisen vallankumouksen haastajiemme joukossa on sekä kokeneita ohjelmistoammattilaisia että nousevia tähtiä. Haluamme luoda uusille digialaisille parhaan mahdollisen työympäristön, jossa heistä huolehditaan ja autetaan kehittymään koviksi ammattilaisiksi. Ketterät projektit ja monipuoliset työkalut luovat erinomaiset mahdollisuudet menestymiseen. Pääset nopeasti hyödyntämään koulutuksen oppeja ja käärimään hihat käytännön ohjelmistokehitystyössä. Tutustu tarkemmin meihin:

Tilaisuuden hankkia arvokasta kokemusta ohjelmistokehitysprojektien ytimestä

Digialla on vahva ja vakiintunut asema asiakkaidensa tietojärjestelmien toimittajana. Tarjoamme sinulle tilaisuuden, jonka myötä erikoistut SharePoint-kehityksen saralla ja pääset ylläpitämään ja jatkokehittämään ohjelmistoja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Pääset heti rekrytointiohjelman alussa mukaan tiimeihimme ja hands-on tekemiseen, joten integroituminen uuden teollisen vallankumouksen haastajajoukkoon alkaa välittömästi. Lisäksi saat erittäin kovan tason teknologiakoulutuksen, joka antaa sinulle erinomaiset valmiudet kasvaa tulevaisuuden kehittäjäksi.

Uutta teknologiaosaamista

Digia SharePoint Challengen 20 koulutuspäivää yhdessä käytännön työskentelyn kanssa takaavat, että tulet kasvamaan kovan tason ammattilaiseksi SharePoint-sovelluskehityksen saralla. Ohjelman teknologiakoulutukset järjestetään seuraavilla teemoilla: C#, .NET, JavaScript & SharePoint. Teknologiakouluttajina toimivat alansa parhaat asiantuntijat Soveltolta. Lisäksi pääset erikoistumaan syvällisemmin valitsemaasi osaamisalueeseen Microsoft Virtual Academy -opintojen kautta. Erikoistumispolkusi tullaan suunnittelemaan yhteistyössä sinun ja mentorisi kanssa.

Löydät lisätietoa meistä täällä.

Lue lisää: EtusivulleKeitä etsimme | Koulutus | Näin haet!

Yhteistyössä
Kysy minulta lisätietoa!
Kiira Nuutinen
Project Manager
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

”Haluatko sinä liittyä hyvään huippuammattilaisten porukkaan?”

”SharePoint on Microsoft-teknologioiden keskiössä. Kun sen hallitsee, voi olla varma, että työt eivät lopu ja uusia kehitysmahdollisuuksia riittää! Me Digialla opimme päivittäin uutta, etsimme tietoa ja kehitämme taitojamme samalla kun ratkaisemme osaamisemme avulla visaisiakin pulmia asiakkaan parhaaksi. Meillä ei tarvitse olla valmis osaaja ja jokapaikan höylä, sillä työ tekijäänsä opettaa ja hyvät työkaverit myös siinä sivussa. Halu ja tahto oppia uutta, olla utelias, pyytää apua ja jakaa tietoa ovat ominaisuuksia, joilla meillä pärjää pitkälle. SharePoint-kehittäjä pääsee työskentelemään modernin web-kehityksen työkalujen parissa ja on monessa mukana, sillä SharePointia hyödynnetään niin pienissä toteutuksissa kuin suurissa järjestelmäkokonaisuuksissa. Uusissa tiloissamme Finlaysonin alueella on tilaa kasvattaa joukkoa – Haluatko sinä liittyä hyvään huippuammattilaisten porukkaan?”

Liisa Vihermä, Group Manager, Digia

Osallistujien kokemuksia

”Hieno tilaisuus päästä uuden uran alkuun”

”Digia .NET Challenge -rekrytointiohjelma oli hieno tilaisuus päästä uuden uran alkuun koulutuksen kautta. Ennen ohjelmaan hakeutumista minulla oli kokemusta monenlaisista ohjelmistoalan työtehtävistä – näin ollen koulutuksessa auttoi paljon, kun ohjelmistotyön prosessit ja työkalut olivat jo entuudestaan tuttuja.

Ohjelmaan osallistuminen oli minulle ainutlaatuinen tilaisuus ja onnenpotku. Vaikka minulta löytyi jo entuudestaan paljon ohjelmistoalan tietämystä, niin juuri Digian käyttämien teknologioiden opiskelu auttoi pääsemään nopeasti työtehtäviin kiinni.

Rekrytointiohjelman päätyttyä työskentelen Digialla ohjelmistokehitystyössä, keskittyen tällä hetkellä raporttikehitykseen. Olen innostunut työstäni, sillä pääsen oppimaan uutta koko ajan! Suosittelen ohjelmaa kaikille, joilla on asennetta, halua oppia ja tehdä töitä oppimisensa eteen. Digia on unelmatyöpaikka minulle, sillä Digialla on arvot kohdallaan ja kollegat ovat mukavia.”

Seija Karttunen, Software Developer, Digia