Digia SharePoint Challenge –

Uusi teollinen vallankumous

Hakuaika on päättynyt.

Digia kasvaa ja seinät paukkuvat. Muutimme juuri Tampereella suurempiin tiloihin Finlaysonin alueelle. Finlaysonin alue on Suomen historiassa teollistumisen edelläkävijä. Nyt maailma digitalisoituu, ja on uuden teollisen vallankumouksen aika. Tule mukaan tekemään sitä.

Kasvun myötä etsimme Tampereelle 12 uutta haastajaa kehittymään tulevaisuuden ohjelmistokehittäjiksi. Palvelujamme kehitetään ketterin menetelmin ja moderneilla työkaluilla. Kasvatamme uudet SharePoint Challengerit 6 kuukautta kestävän (12.10.2016-7.4.2017) rekrytointiohjelman kautta. Ohjelman aikana asiantuntijakoulutus yhdistyy työssäoppimiseen – heti ohjelman alettua pääset mukaan tiimeihimme monipuolisiin ohjelmistokehitysprojekteihin ja osallistut 20 koulutuspäivään alansa parhaiden teknologiakouluttajien luotsaamana. Rekrytoivan koulutusohjelman tavoitteena on sinun työllistymisesi Digialle.

Liity mukaan kooditehtaan talonvaltaukseen ja tule kehittämään ohjelmistopalveluita rentoon asiantuntijaporukkaamme!

Hakuaika päättyy 2.10.2016. Jätä hakemus pian, aloitamme haastattelut heti!

Lue lisää: Keitä etsimme | Digia tarjoaa sinulle | Näin haet!

Yhteistyössä
Kysy minulta lisätietoa!
Kiira Nuutinen
Project Manager
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

”Haluatko sinä liittyä hyvään huippuammattilaisten porukkaan?”

”SharePoint on Microsoft-teknologioiden keskiössä. Kun sen hallitsee, voi olla varma, että työt eivät lopu ja uusia kehitysmahdollisuuksia riittää! Me Digialla opimme päivittäin uutta, etsimme tietoa ja kehitämme taitojamme samalla kun ratkaisemme osaamisemme avulla visaisiakin pulmia asiakkaan parhaaksi. Meillä ei tarvitse olla valmis osaaja ja jokapaikan höylä, sillä työ tekijäänsä opettaa ja hyvät työkaverit myös siinä sivussa. Halu ja tahto oppia uutta, olla utelias, pyytää apua ja jakaa tietoa ovat ominaisuuksia, joilla meillä pärjää pitkälle. SharePoint-kehittäjä pääsee työskentelemään modernin web-kehityksen työkalujen parissa ja on monessa mukana, sillä SharePointia hyödynnetään niin pienissä toteutuksissa kuin suurissa järjestelmäkokonaisuuksissa. Uusissa tiloissamme Finlaysonin alueella on tilaa kasvattaa joukkoa – Haluatko sinä liittyä hyvään huippuammattilaisten porukkaan?”

Liisa Vihermä, Group Manager, Digia

Osallistujien kokemuksia

”Hieno tilaisuus päästä uuden uran alkuun”

”Digia .NET Challenge -rekrytointiohjelma oli hieno tilaisuus päästä uuden uran alkuun koulutuksen kautta. Ennen ohjelmaan hakeutumista minulla oli kokemusta monenlaisista ohjelmistoalan työtehtävistä – näin ollen koulutuksessa auttoi paljon, kun ohjelmistotyön prosessit ja työkalut olivat jo entuudestaan tuttuja.

Ohjelmaan osallistuminen oli minulle ainutlaatuinen tilaisuus ja onnenpotku. Vaikka minulta löytyi jo entuudestaan paljon ohjelmistoalan tietämystä, niin juuri Digian käyttämien teknologioiden opiskelu auttoi pääsemään nopeasti työtehtäviin kiinni.

Rekrytointiohjelman päätyttyä työskentelen Digialla ohjelmistokehitystyössä, keskittyen tällä hetkellä raporttikehitykseen. Olen innostunut työstäni, sillä pääsen oppimaan uutta koko ajan! Suosittelen ohjelmaa kaikille, joilla on asennetta, halua oppia ja tehdä töitä oppimisensa eteen. Digia on unelmatyöpaikka minulle, sillä Digialla on arvot kohdallaan ja kollegat ovat mukavia.”

Seija Karttunen, Software Developer, Digia