Jätä yhteydenottopyyntö

Onko yritykselläsi tarvetta tulevaisuuden analytiikkaosaajalle?

Data Analytics -rekrytoiva koulutusohjelma kouluttaa 20 tulevaisuuden data-analytiikkaosaajaa erilaisiin rooleihin. Ohjelman kautta tekin voitte löytää yritykseenne motivoituneen tulevaisuuden data-analytiikan osaajan. Koulutusohjelman kesto on 6 kuukautta (15.3.–9.9.2016).

Ainutlaatuinen koulutuskokonaisuus

Data Analytics -ohjelman ajan valitsemanne henkilö työskentelee kokopäiväisesti yrityksenne tehtävissä sekä osallistuu yhteisiin koulutuspäiviin (20 koulutuspäivää). Koulutuspäivät tarjoavat laadukkaan, työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen alan johtavilta kouluttajilta.

Valitsemanne henkilö voi työskennellä esimerkiksi seuraavissa rooleissa:

  • Data-analyytikko
  • BI-konsultti
  • Web-analyytikko
  • Visualisoija
  • Järjestelmäasiantuntija

Osaajia juuri teidän tarpeisiinne

Saranen Consultingin rekrytointiasiantuntijat kartoittavat kanssanne henkilöstötarpeenne. Konsulttimme evaluoivat hakijat ja valitsevat satojen hakijoiden joukosta teidän tarpeitanne parhaiten vastaavat ehdokkaat. Te teette lopullisen päätöksen valinnasta.

Ohjelman jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen ilman lisäkustannuksia.

Erinomainen väylä löytää osaajia

Saranen Consulting on järjestänyt aiemmin kolme vastaavaa AnalyticsPro-nimistä ohjelmaa. Yritykset ovat rekrytoineet näiden ohjelmien kautta jo yli 50 henkilöä mm. data-analyytikon, BI-konsultin, tietokanta-asiantuntijan sekä web-analyytikon rooleihin.

Ota yhteyttä!

Kartoitamme juuri yrityksien kanssa resurssitarpeita. Kannattaa olla yhteydessä, jos tavoitteenanne on kasvattaa analytiikan osaajien joukkoa tänä keväänä. Ohjelman koulutukset ja työssä oppimisjakso käynnistyvät maaliskuussa.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Maaria Karlsson, 050 3659338, maaria.karlsson@saranen.fi

Saranen Consulting Oy on osa Barona Groupia, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys. Lisätietoa Saranen Consultingin toiminnasta Saranen.fi ja Barona Groupista Barona.fi.

Yhteistyössä
Hakija, kysy lisää ohjelmasta:
Sari Pohja
Projektikoordinaattori
040 750 4682

Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Maaria Karlsson
Projektipäällikkö
050 365 9338

Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Kiira Nuutinen
Projektipäällikkö
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

Uusia osaajia ovat etsimässä mm.

Osallistujien kokemuksia

Ponnahduslauta monipuoliseen rooliin

Osallistuin data-analytiikan rekrytoivaan koulutusohjelmaan 2014. Reilun vuoden verran olen nyt työskennellyt projektissa, jossa työnkuva on laajentunut huomattavasti alkuperäisestä data-analyytikon roolista, ja toimin tällä hetkellä mm. asiakasyrityksen tiimin Scrum Masterina.

Ohjelmassa sai hyvän käsityksen alan eri ilmiöistä ja laajuudesta, vaikka kovin syvälle yksittäisiin aihepiireihin ei koulutuksen aikana menty. Oli myös mukava päästä tutustumaan muihin alalla työskenteleviin ihmisiin.

Ongelmanratkojaksi ihmisten ja numeroiden pariin

Data-analytiikan parissa työskentely sopii hyvin ihmisille, jotka haluavat työssään päästä ratkomaan ongelmia ja etsimään kysymyksiin vastauksia. Tässä työssä saa työskennellä sekä ihmisten että numeroiden parissa.

Maria Helander
BI konsultti
Attido Oy

Yritysten kokemuksia

Tulevaisuuden näkymät analytiikan osaajille ovat mielenkiintoiset

”Data-analytiikan osaajille on kysyntää, sillä hyvätkään järjestelmät eivät korvaa ihmistä. Analyyseihin ja järjestelmien hallinnointiin tarvitaan aina osaavia henkilöitä, jotka kykenevät dialogiin liiketoiminnan ja muiden toimijoiden kanssa. Osaajien profiileissa korostuvat ennen kaikkea liiketoiminnan tarpeiden ymmärtäminen, oppimis- ja sopeutumiskyky sekä tiedonjano alan nopean kehityksen vuoksi.

Näkymät analytiikan osaajille ja sellaisiksi haluaville ovat mielenkiintoiset, sillä tarpeet ja temmellyskentät kasvavat ja muotoutuvat koko ajan.

AnalyticsPro vastaa osaajatarpeeseen hyvin. Meidän kannaltamme tärkeintä oli löytää oikean asenteen ja ajatusmaailman omaava henkilö ja tässä onnistuimme yli odotusten.”

Kimmo Katajamäki
Web Analyst
Alma Diverso

§