Solinor

Solinor on ohjelmistoyritys ja luotettu kumppani digitaalisen liiketoiminnan rakentamisessa, jonka tehtävänä on kehittää kumppaneilleen loistavia digitaalisia palveluja. Palvelumme kattavat koko ohjelmistokehityksen elinkaaren digitaalisen palvelun suunnittelusta jatkuvaan kehitykseen ja ylläpitoon. Tutustu meihin tarkemmin: solinor.fi & facebook

Growth Hacker

Solinorin analytiikkatiimi hakee uutta faktoista innostuvaa moniosaajaa joukkoonsa. Sinussa tulisi yhdistyä tiedon analysoinnin lahjat, vankka tekninen tietämys ja liiketoimintavainu. Olet saattanut jo aikaisemmin auttaa yrityksiä tai muita projekteja kasvaamaan tiedon analysoinnin ja ratkaisuehdotusten keinoin. Tiedät, miten web-palvelut toimivat ja olet mahdollisesti toteuttanut eri palveluita myös itse. Liiketoimintavainusi avulla ymmärrät helposti ja nopeasti, miten ja miksi yritykset toimivat. Haluat analysoida dataa ja tehdä merkittäviä johtopäätöksiä. Olet ajantasalla yleisesti digitaalisesta pelikentästä ja erityisesti markkinoinnista, mutta myös esim. viimeisimmät kikat mobiilin puolella tai vaikkapa kasvuhakkeroinnin sisäistäminen kuuluvat repertuaariisi. Tuotat laadukasta sisältöä raportteihin ja sinua on tapaamisissa kiva kuunnella sekä seurata.

 

120x120px_analyticspro_rekyr_solinor

Yhteistyössä
Hakija, kysy lisää ohjelmasta:
Sari Pohja
Projektikoordinaattori
040 750 4682

Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Maaria Karlsson
Projektipäällikkö
050 365 9338

Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Kiira Nuutinen
Projektipäällikkö
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

Uusia osaajia ovat etsimässä mm.

Osallistujien kokemuksia

Ponnahduslauta monipuoliseen rooliin

Osallistuin data-analytiikan rekrytoivaan koulutusohjelmaan 2014. Reilun vuoden verran olen nyt työskennellyt projektissa, jossa työnkuva on laajentunut huomattavasti alkuperäisestä data-analyytikon roolista, ja toimin tällä hetkellä mm. asiakasyrityksen tiimin Scrum Masterina.

Ohjelmassa sai hyvän käsityksen alan eri ilmiöistä ja laajuudesta, vaikka kovin syvälle yksittäisiin aihepiireihin ei koulutuksen aikana menty. Oli myös mukava päästä tutustumaan muihin alalla työskenteleviin ihmisiin.

Ongelmanratkojaksi ihmisten ja numeroiden pariin

Data-analytiikan parissa työskentely sopii hyvin ihmisille, jotka haluavat työssään päästä ratkomaan ongelmia ja etsimään kysymyksiin vastauksia. Tässä työssä saa työskennellä sekä ihmisten että numeroiden parissa.

Maria Helander
BI konsultti
Attido Oy

Yritysten kokemuksia

Tulevaisuuden näkymät analytiikan osaajille ovat mielenkiintoiset

”Data-analytiikan osaajille on kysyntää, sillä hyvätkään järjestelmät eivät korvaa ihmistä. Analyyseihin ja järjestelmien hallinnointiin tarvitaan aina osaavia henkilöitä, jotka kykenevät dialogiin liiketoiminnan ja muiden toimijoiden kanssa. Osaajien profiileissa korostuvat ennen kaikkea liiketoiminnan tarpeiden ymmärtäminen, oppimis- ja sopeutumiskyky sekä tiedonjano alan nopean kehityksen vuoksi.

Näkymät analytiikan osaajille ja sellaisiksi haluaville ovat mielenkiintoiset, sillä tarpeet ja temmellyskentät kasvavat ja muotoutuvat koko ajan.

AnalyticsPro vastaa osaajatarpeeseen hyvin. Meidän kannaltamme tärkeintä oli löytää oikean asenteen ja ajatusmaailman omaava henkilö ja tässä onnistuimme yli odotusten.”

Kimmo Katajamäki
Web Analyst
Alma Diverso

§