KLOK on voimakkaasti kasvava alansa edelläkävijä. Me työskentelemme mielenkiintoisten brändien kanssa niin Suomessa kuin ulkomailla. Me teemme asiakkaidemme kanssa pitkäjänteistä työtä luoden videoista voittavan osan heidän markkinoinnin ja viestinnän arsenaalia. Olemme luotettava kumppani, asiantuntija kaikessa liikkuvaan kuvaan liittyvässä ja Suomen ainoa YouTube -sertifioitu toimisto.

Etsimme Data Analytics -ohjelman kautta joukkoomme ”YouTuben konepellin alla viihtyvää” analyytikkoa.

Työssäsi tulet tekemään analyysejä tilastoista sekä analysoit videoita ja niiden kanavia. Tämän pohjalta teet kehitysehdotuksia, analytiikkaan perustuvia sisältöraportteja ja pääset myös pohtimaan luovia ideoita. Toimit tehtävässäsi myynnin tukena ja kasvattajana.

Hakijalta toivomme, että omaat valmiiksi tietotekniset valmiudet, olet kiinnostunut analytiikasta ja statistiikasta sekä sinulla on erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito.
Lisäksi eri alustojen ymmärrys ja ohjelmointitaito ovat plussaa. Katsomme eduksi ymmärryksen Youtube Analyticsista sekä some-analytiikasta – sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis osaaja. Etsimme oma-aloitteista, toimeen tarttuvaa ja huumorintajuista henkilöä, jolla on rohkeus tuoda uusia ideoita esille, kykyä toimia asiakasrajapinnassa sekä nopeatempoisessa työympäristössä.
Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä joukkoomme koulutusohjelman jälkeen, alustakohtaisen koulutuksen sekä mahdollisuuden päästä mukaan voimakkaasti kasvavaan videoalaan.

KLOK_logo

Yhteistyössä
Hakija, kysy lisää ohjelmasta:
Sari Pohja
Projektikoordinaattori
040 750 4682

Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Maaria Karlsson
Projektipäällikkö
050 365 9338

Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Kiira Nuutinen
Projektipäällikkö
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

Uusia osaajia ovat etsimässä mm.

Osallistujien kokemuksia

Ponnahduslauta monipuoliseen rooliin

Osallistuin data-analytiikan rekrytoivaan koulutusohjelmaan 2014. Reilun vuoden verran olen nyt työskennellyt projektissa, jossa työnkuva on laajentunut huomattavasti alkuperäisestä data-analyytikon roolista, ja toimin tällä hetkellä mm. asiakasyrityksen tiimin Scrum Masterina.

Ohjelmassa sai hyvän käsityksen alan eri ilmiöistä ja laajuudesta, vaikka kovin syvälle yksittäisiin aihepiireihin ei koulutuksen aikana menty. Oli myös mukava päästä tutustumaan muihin alalla työskenteleviin ihmisiin.

Ongelmanratkojaksi ihmisten ja numeroiden pariin

Data-analytiikan parissa työskentely sopii hyvin ihmisille, jotka haluavat työssään päästä ratkomaan ongelmia ja etsimään kysymyksiin vastauksia. Tässä työssä saa työskennellä sekä ihmisten että numeroiden parissa.

Maria Helander
BI konsultti
Attido Oy

Yritysten kokemuksia

Tulevaisuuden näkymät analytiikan osaajille ovat mielenkiintoiset

”Data-analytiikan osaajille on kysyntää, sillä hyvätkään järjestelmät eivät korvaa ihmistä. Analyyseihin ja järjestelmien hallinnointiin tarvitaan aina osaavia henkilöitä, jotka kykenevät dialogiin liiketoiminnan ja muiden toimijoiden kanssa. Osaajien profiileissa korostuvat ennen kaikkea liiketoiminnan tarpeiden ymmärtäminen, oppimis- ja sopeutumiskyky sekä tiedonjano alan nopean kehityksen vuoksi.

Näkymät analytiikan osaajille ja sellaisiksi haluaville ovat mielenkiintoiset, sillä tarpeet ja temmellyskentät kasvavat ja muotoutuvat koko ajan.

AnalyticsPro vastaa osaajatarpeeseen hyvin. Meidän kannaltamme tärkeintä oli löytää oikean asenteen ja ajatusmaailman omaava henkilö ja tässä onnistuimme yli odotusten.”

Kimmo Katajamäki
Web Analyst
Alma Diverso

§