Uusi osaaminen ja uusi työpaikka

Rekrytoivassa Data Analytics -koulutusohjelmassa saat kattavan 20 päivän koulutuspaketin, jollaista ei ole tarjolla muualla. Kouluttajina toimivat data-analytiikan johtavat asiantuntijat mm. Eficodelta, TalentBasesta ja Eduhousesta.

Koulutukset on räätälöity tätä tarkoitusta varten, ja niiden avulla voit nostaa osaamisesi vastaamaan työmarkkinoiden nykyistä ja tulevien vuosien kysyntää. Koulutusten rakenne ja sisällöt on suunniteltu siten, että ne sopivat sekä teknisen että kaupallisen taustan omaaville henkilöille.

Koulutusten aihe-alueita ovat mm.

  • Tiedon hyödyntämisen merkitys nyt ja jatkossa
  • Muutoskuvat, ennakointi ja data-analytiikan tulevaisuus
  • Tietoarkkitehtuuri
  • Datan hallinta yrityksissä
  • Data-analytiikan menetelmät ja työkalut esim. Hadoop, Excel ja R-ohjelmointi
  • Web-analytiikka
  • Muistinvarainen analytiikka ja NoSQL-tietokannat
  • Strategia-ajattelu ja strategiatyökalut
  • Tulosten tulkinta ja analyysit liiketoiminnan kehittämisen tukena
  • Tietosuoja

Osallistuminen ohjelmaan ja koulutuksiin on sinulle maksutonta.

Koulutuspäivät tullaan järjestämään Espoossa.

Koulutuspäivien lisäksi pääset soveltamaan oppimaasi käytännön työtehtävissä yhdessä yhteistyöyrityksestämme. Lopullisen osallistujavalinnan osaltasi tekee nimenomaan yritys, jolla on tavoitteena tehdä kanssasi vakituinen työsopimus ohjelman jälkeen.

Haluatko uuden osaamisen ja mahdollisesti uuden työpaikan?

Jätä hakemuksesi

 

Mikä on rekrytoiva koulutusohjelma?

Rekrytoivassa koulutusohjelmassa sinun ja sinut valinneen yrityksen välille tehdään ensin puolen vuoden koulutussopimus. Lopullisen osallistujavalinnan tekevät yritykset, sillä tärkein tavoitteemme on vakituinen työsuhde sinun ja sinut valinneen yrityksen välille.

Saranen Consultingin yhdessä työhallinnon kanssa järjestämien ohjelmien kautta on rekrytoitu yhteensä noin 2500 uutta osaajaa eri alojen kasvuyrityksiin. Keskimäärin 85% koulutussopimuksistamme on johtanut rekrytointiin.

Voit hakea ohjelmaan, jos olet tällä hetkellä työtön työnhakija, työttömyysuhan alainen, määräaikaisessa työsuhteessa tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välille koulutusjakson päätyttyä.

Ohjelman ajalta voit saada sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi kulukorvausta. Ohjelmaan kuuluu viikon mittainen lomajakso.

 

Yhteistyössä
Hakija, kysy lisää ohjelmasta:
Sari Pohja
Projektikoordinaattori
040 750 4682

Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Maaria Karlsson
Projektipäällikkö
050 365 9338

Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Kiira Nuutinen
Projektipäällikkö
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

Uusia osaajia ovat etsimässä mm.

Osallistujien kokemuksia

Ponnahduslauta monipuoliseen rooliin

Osallistuin data-analytiikan rekrytoivaan koulutusohjelmaan 2014. Reilun vuoden verran olen nyt työskennellyt projektissa, jossa työnkuva on laajentunut huomattavasti alkuperäisestä data-analyytikon roolista, ja toimin tällä hetkellä mm. asiakasyrityksen tiimin Scrum Masterina.

Ohjelmassa sai hyvän käsityksen alan eri ilmiöistä ja laajuudesta, vaikka kovin syvälle yksittäisiin aihepiireihin ei koulutuksen aikana menty. Oli myös mukava päästä tutustumaan muihin alalla työskenteleviin ihmisiin.

Ongelmanratkojaksi ihmisten ja numeroiden pariin

Data-analytiikan parissa työskentely sopii hyvin ihmisille, jotka haluavat työssään päästä ratkomaan ongelmia ja etsimään kysymyksiin vastauksia. Tässä työssä saa työskennellä sekä ihmisten että numeroiden parissa.

Maria Helander
BI konsultti
Attido Oy

Yritysten kokemuksia

Tulevaisuuden näkymät analytiikan osaajille ovat mielenkiintoiset

”Data-analytiikan osaajille on kysyntää, sillä hyvätkään järjestelmät eivät korvaa ihmistä. Analyyseihin ja järjestelmien hallinnointiin tarvitaan aina osaavia henkilöitä, jotka kykenevät dialogiin liiketoiminnan ja muiden toimijoiden kanssa. Osaajien profiileissa korostuvat ennen kaikkea liiketoiminnan tarpeiden ymmärtäminen, oppimis- ja sopeutumiskyky sekä tiedonjano alan nopean kehityksen vuoksi.

Näkymät analytiikan osaajille ja sellaisiksi haluaville ovat mielenkiintoiset, sillä tarpeet ja temmellyskentät kasvavat ja muotoutuvat koko ajan.

AnalyticsPro vastaa osaajatarpeeseen hyvin. Meidän kannaltamme tärkeintä oli löytää oikean asenteen ja ajatusmaailman omaava henkilö ja tässä onnistuimme yli odotusten.”

Kimmo Katajamäki
Web Analyst
Alma Diverso

§