Verohallinnossa teet työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi monipuolisissa yhteistyöverkostoissa ja projekteissa. Olet arvostettu jäsen uudistuvassa asiantuntijaorganisaatiossa, jossa sinua kannustetaan kehittymään. Sinuun luotetaan ja osaamistasi arvostetaan.

Turvallisuus ja tietoturva ovat keskiössä toiminnassamme Verohallinnolla, ja tulevaisuudessa niiden merkitys kasvaa entisestään. Haemme nyt tulevaisuuden osaajia monipuolisiin ja kiinnostaviin tehtäviin tietoturvahankkeiden ja -projektien pariin. Meille tärkeintä on kiinnostuksesi ja halusi kehittyä tietoturvan ja kyberturvallisuuden tai turvallisuustekniikan parissa. Tueksesi saat osaavan ja työstään innostuneen tiimin, jonka kanssa pääset kasvattamaan asiantuntijuuttasi.

Etsimme osaajia kahteen rooliin:

Tietoturva-asiantuntija

  • kehität ja valvot Verohallinnon tietojärjestelmähankkeissa tieto- ja kyberturvallisuutta
  • suunnittelet ja kehität Verohallinnon uusien teknologiahankkeiden kyberturvallisuusratkaisuja
  • aiempi osaaminen esimerkiksi tietojärjestelmien arkkitehtuurisuunnittelusta tai ohjelmistokehityksen parista voi olla hyödyllinen!

Turvallisuus- tai tietoturva-asiantuntija

  • kehität tilaturvallisuustekniikan ratkaisuja
  • kehität tila- ja henkilöturvallisuuden tilannekuvaan liittyviä prosesseja
  • sinulla voi olla taustaa esimerkiksi IT-alalta tai turvatekniikasta sekä aktiivisuutta ja virtaa kehittyä hankkeidemme asiantuntijaksi
  • myös kokemus palo- ja pelastustoimen tai vartijan tehtävistä, sekä hälytyskeskusten tai valvomoiden parista voi olla etu!

Katso lisää Verohallinnosta.

Yhteistyössä
Yritys, kysy lisää!
Kirsi Havu
Project Manager
050 444 9157

Henriikka Leskinen
Project Manager
041 530 5070

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Mukana rekrytoimassa mm.

”Töitä on ja riittää loppuelämäksi”

Kaikki toimialat ympäri maailmaa ovat elinaikamme suurimman murroksen pyörteissä. Digitalisaatio eli uudet digitaaliset prosessit ja palvelut vyöryvät jokaiselle sektorille: valmistava teollisuus, terveys ja hyvinvointi, palvelualat ja pankki- ja vakuutusala muiden muassa.

Siksi ohjelmistoala kaipaa nyt uusia tekijöitä kaikilta aloilta ja kaikilla taustoilla. Eikä tämä tarve ole hetkellinen: Suomeen tarvitaan ohjelmisto-osaajia parin tuhannen vuosivauhdilla, samalla kun Suomessa koulutetaan alalle yhteensä noin tuhat kaveria vuodessa. Töitä on ja riittää noheville osaajille loppuelämäksi – niin Suomessa kun muualla maailmalla.

Tietoturvan ja tietosuojan merkitys digitalisoituvassa yhteiskunnassa ja elinkeinoelämässä on yksi niitä isoja peruskiviä, jotka meidän täytyy saada kuntoon. Muutoin muun muassa esineiden internet, soteuudistuksen digitaalinen toteutus ja itse ajavat autot jäävät vain haaveeksi. Siksi alalle tarvitaan lisää tietoturvan ymmärtäjiä ja osaajia – ja pian. Tulevaisuuden rakentaminen seuraavalle sukupolvelle alkaa jo tänään.

Rasmus Roiha
toimitusjohtaja, Ohjelmistoyrittäjät ry