Nixu on kyberturvayhtiö. Missionamme on pitää digitaalinen yhteiskunta toiminnassa.

Toteutamme missiotamme tarjoamalla yhteiskunnan avaintoimijoille, niin yrityksille kuin julkishallinnollekin, laajan valikoiman kyberturvapalveluita. Huolehdimme asiakkaidemme kyberturvallisuudesta sisäisen tietohallinnon, sähköisen liiketoiminnan sekä teollisen internetin ratkaisualueilla. Asiakkaamme luottavat osaamiseemme hankkeissa, joissa edellytetään tietoturvan suunnittelua, toteutusta tai tarkastusta. Varmistamme asiakkaidemme tietojen luottamuksellisuuden, liiketoiminnan jatkuvuuden sekä sähköisten palvelujen toimivuuden ennakoimalla ja ehkäisemällä kyberturvallisuuteen liittyviä riskejä.

Kasvumme on nopeaa ja etsimme jatkuvasti joukkoomme kyberturvan valmiita asiantuntijoita, mutta mukaamme mahtuu hyvin myös kasvamaan.

Nyt haemme uusia tekijöitä esimerkiksi Digital Identity ja Secure Engineering –tiimeihimme.

Jos innostuit Nixusta, laita hakemus tulemaan! Tarvitsemme monenlaisia osaajia – muutamia esimerkkejä mainitaksemme, profiilistasi voisi löytyä jotain seuraavista:

  • Sinulla on ohjelmistokehityskokemusta, ja ymmärrät sen lainalaisuuksia.
  • Sinulla on ainakin jonkin verran kokemusta asiakastyöstä, mieluusti projektikokemusta.
  • Voit toki olla jo vaikka kokeneempikin ammattilainen.
  • Olet ollut ehkä devaaja, arkkitehti, scrum master…
  • MS-tuotteet, .net, Java, Javascript – jokin näistä on sinulle tuttu. Jokin muu, mikä?
  • Työkielenä sekä suomi että englanti sujuvat.

Jos erityisesti jokin näistä alla olevista täyttyy, kuulemme sinusta mielellämme mahdollisimman pian:

  • Sinulla on testauskokemusta. Mahdollisesti jopa tietoturva-alalta.
  • Tunnet IdM –tuotteita.
  • Privacy – onko tämä sana on sinulle tuttu näissä merkeissä?

Tarjoamme:

Haluamme tarjota kyberturvan ammattilaisille toimialamme parhaan työpaikan. Nixulaiset työskentelevät kansainvälisessä työympäristössä ja ainutlaatuisessa huippuammattilaisten yhteisössä, jossa jatkuvan oppimisen kautta tietoturvakonsulteillamme on mahdollisuus kehittyä alansa kansainväliseksi huipuksi.

Myös asiakkaamme arvostavat osaamistamme ja antavat vastuullemme haastavimmat toimeksiannot, jotka kehittävät edelleen osaamistamme kyberturvallisuuden eri osa-alueilla ja kasvattavat samalla liiketoimintaamme.

Katso lisää: www.nixu.com ja twitter.com/nixutigerteam

Yhteistyössä
Yritys, kysy lisää!
Kirsi Havu
Project Manager
050 444 9157

Henriikka Leskinen
Project Manager
041 530 5070

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Mukana rekrytoimassa mm.

”Töitä on ja riittää loppuelämäksi”

Kaikki toimialat ympäri maailmaa ovat elinaikamme suurimman murroksen pyörteissä. Digitalisaatio eli uudet digitaaliset prosessit ja palvelut vyöryvät jokaiselle sektorille: valmistava teollisuus, terveys ja hyvinvointi, palvelualat ja pankki- ja vakuutusala muiden muassa.

Siksi ohjelmistoala kaipaa nyt uusia tekijöitä kaikilta aloilta ja kaikilla taustoilla. Eikä tämä tarve ole hetkellinen: Suomeen tarvitaan ohjelmisto-osaajia parin tuhannen vuosivauhdilla, samalla kun Suomessa koulutetaan alalle yhteensä noin tuhat kaveria vuodessa. Töitä on ja riittää noheville osaajille loppuelämäksi – niin Suomessa kun muualla maailmalla.

Tietoturvan ja tietosuojan merkitys digitalisoituvassa yhteiskunnassa ja elinkeinoelämässä on yksi niitä isoja peruskiviä, jotka meidän täytyy saada kuntoon. Muutoin muun muassa esineiden internet, soteuudistuksen digitaalinen toteutus ja itse ajavat autot jäävät vain haaveeksi. Siksi alalle tarvitaan lisää tietoturvan ymmärtäjiä ja osaajia – ja pian. Tulevaisuuden rakentaminen seuraavalle sukupolvelle alkaa jo tänään.

Rasmus Roiha
toimitusjohtaja, Ohjelmistoyrittäjät ry