mcare pro Oy on Suomen johtava Applen teknologioihin erikoistunut ICT-konsultointiyritys ja palveluntarjoaja. Missionamme on luoda lisäarvoa asiakkaillemme keskittymällä heidän palvelutarpeisiinsa ja proaktiivisesti tarjoamalla korkealaatuista asiantuntemustamme inhimillisellä ja asiakaslähtöisellä asenteella.

Etsimme nyt joukkoomme asiakaslähtöistä ja innostuneella asenteella varustettua uutta talenttia, joka nauttii hyvästä tiimityöstä ja haluaa kehittyä mielenkiintoisissa työtehtävissä.

Sinulla voi olla taustaa esimerkiksi IT-tuen tai järjestelmäasiantuntijan tehtävistä. Meillä pääset aloittamaan kiinnostavissa ja monipuolisissa IT Service Deskin työtehtävissä, jossa pääset ratkomaan haastaviakin asiakkaiden ongelmatilanteita ja käymään asiantuntevien kollegoiden kanssa asiakkailla. Tähtäimessämme on, että kasvaisit ja kehittyisit konsultiksemme asiakastyöhön.

Etsimämme henkilö:

  • haluaa oppia ja kehittyä Applen teknologioiden guruksi
  • näkee itsensä tulevaisuudessa konsultin roolissa
  • haluaa toimia aina asiakkaan eduksi
  • on toiminut aiemmin esimerkiksi IT-tuessa tai järjestelmäasiantuntijana
  • hallitsee Windows- ja/tai Linux-palvelimet
  • on kiinnostunut tietoturvasta, joka on olennainen osa koko liiketoimintaamme

Meille tärkeintä on, että sinulla on hyvä ja oppimishaluinen asenne. Tarjoamme monipuoliset ja haasteelliset työtehtävät, koulutuksen käyttämiimme teknologioihin sekä mahdollisuuden kehittyä maan johtavien Apple-asiantuntijoiden kanssa.

Katso lisää: http://www.mcare.pro/

Yhteistyössä
Yritys, kysy lisää!
Kirsi Havu
Project Manager
050 444 9157

Henriikka Leskinen
Project Manager
041 530 5070

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Mukana rekrytoimassa mm.

”Töitä on ja riittää loppuelämäksi”

Kaikki toimialat ympäri maailmaa ovat elinaikamme suurimman murroksen pyörteissä. Digitalisaatio eli uudet digitaaliset prosessit ja palvelut vyöryvät jokaiselle sektorille: valmistava teollisuus, terveys ja hyvinvointi, palvelualat ja pankki- ja vakuutusala muiden muassa.

Siksi ohjelmistoala kaipaa nyt uusia tekijöitä kaikilta aloilta ja kaikilla taustoilla. Eikä tämä tarve ole hetkellinen: Suomeen tarvitaan ohjelmisto-osaajia parin tuhannen vuosivauhdilla, samalla kun Suomessa koulutetaan alalle yhteensä noin tuhat kaveria vuodessa. Töitä on ja riittää noheville osaajille loppuelämäksi – niin Suomessa kun muualla maailmalla.

Tietoturvan ja tietosuojan merkitys digitalisoituvassa yhteiskunnassa ja elinkeinoelämässä on yksi niitä isoja peruskiviä, jotka meidän täytyy saada kuntoon. Muutoin muun muassa esineiden internet, soteuudistuksen digitaalinen toteutus ja itse ajavat autot jäävät vain haaveeksi. Siksi alalle tarvitaan lisää tietoturvan ymmärtäjiä ja osaajia – ja pian. Tulevaisuuden rakentaminen seuraavalle sukupolvelle alkaa jo tänään.

Rasmus Roiha
toimitusjohtaja, Ohjelmistoyrittäjät ry