Nettivelho

Markkinointiosakeyhtiö i2 on reilun 40 henkilön suunnittelutoimisto Helsingissä ja Tampereella. Uskomme vahvasti tarinallisuuteen. Kattavaan palveluvalikoimaamme kuuluu liiketoiminnan kehittäminen, markkinointiviestintä, kohtaamiset, av-tuotannot sekä sponsorointi.

Etsimme tiimiimme Helsinkiin nettikehittäjää, joka omalla työpanoksellaan pystyy vahvistamaan, syventämään ja tukemaan digitaalisia ratkaisujamme. Keskeisiä toiminta-alueita ovat verkkosivujen suunnittelu ja toteutus sekä markkinoinnin automatisointi. Työ edellyttää kokemusta verkkosivustoista, ymmärrystä tietokannoista, terävää graafista silmää sekä tietysti html5-osaamista.

Toivomme sinun olevan tiimipelaaja, joka kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn ja joka on kiinnostunut ja ymmärtää digitaalisuuden mahdollisuudet.

Yhteistyössä
Yritys, kysy lisää!
Kirsi Havu
Project Manager
050 444 9157

Henriikka Leskinen
Project Manager
041 530 5070

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Mukana rekrytoimassa mm.

”Töitä on ja riittää loppuelämäksi”

Kaikki toimialat ympäri maailmaa ovat elinaikamme suurimman murroksen pyörteissä. Digitalisaatio eli uudet digitaaliset prosessit ja palvelut vyöryvät jokaiselle sektorille: valmistava teollisuus, terveys ja hyvinvointi, palvelualat ja pankki- ja vakuutusala muiden muassa.

Siksi ohjelmistoala kaipaa nyt uusia tekijöitä kaikilta aloilta ja kaikilla taustoilla. Eikä tämä tarve ole hetkellinen: Suomeen tarvitaan ohjelmisto-osaajia parin tuhannen vuosivauhdilla, samalla kun Suomessa koulutetaan alalle yhteensä noin tuhat kaveria vuodessa. Töitä on ja riittää noheville osaajille loppuelämäksi – niin Suomessa kun muualla maailmalla.

Tietoturvan ja tietosuojan merkitys digitalisoituvassa yhteiskunnassa ja elinkeinoelämässä on yksi niitä isoja peruskiviä, jotka meidän täytyy saada kuntoon. Muutoin muun muassa esineiden internet, soteuudistuksen digitaalinen toteutus ja itse ajavat autot jäävät vain haaveeksi. Siksi alalle tarvitaan lisää tietoturvan ymmärtäjiä ja osaajia – ja pian. Tulevaisuuden rakentaminen seuraavalle sukupolvelle alkaa jo tänään.

Rasmus Roiha
toimitusjohtaja, Ohjelmistoyrittäjät ry