Suomen merkittävimpiin liiketoiminnan kehittäjiin sekä SAP-palveluyrityksiin lukeutuva Headstart työllistää Suomessa noin 60 kokenutta SAP-konsulttia. Palvelemme rautaisella ammattitaidolla niin Suomessa kuin kansainvälisesti United VARs- verkostomme kautta, jonka palvelut ulottuvat yli 70 maahan yli 7000 konsultin voimin. Meistä asiakas aistii aidon kiinnostuksen liiketoiminnan kehittämiseen. Asiakaslupauksemme ”Your Business Matters, We Care” näkyy ja tuntuu asiakkaidemme arjessa ja sama välittämisen ja kehittämisen tunne on myös osa yrityskulttuuriamme. Liiketoimintamme on kovassa kasvussa ja osaajajoukkomme kasvaa samassa suhteessa. Henkilöstömme on kasvanut lähes 30% kuluneen vuoden aikana.

Saatat olla headstartilainen, jos sinulta löytyy aimo annos innokkuutta ja kykyä oppia uusia asioita, olet kenties ollut tekemisissä SAP toiminnanohjausjärjestelmän kanssa sekä haluat kasvu- ja uramahdollisuuksia.  Meitä kiinnostavilla henkilöillä on kokemusta palveluliiketoiminnassa työskentelystä, liiketoimintaprosessien ymmärrystä ja halua oppia niitä. IT mindset on hyvä olla hankittuna ja oma-aloitteisuus, asioiden kehittäminen sekä ratkaiseminen tuntuu kutsumukselta. Mikäli sinulla on näitä ominaisuuksia, voisit hyvinkin olla seuraava Headstart-perheen jäsen.

Tarjoamme hyville tyypeille mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa huippuosaajaksi Headstart -platformin avulla.

Lue lisää: www.headstart.fi

Yhteistyössä
Yritys, kysy lisää!
Kirsi Havu
Project Manager
050 444 9157

Henriikka Leskinen
Project Manager
041 530 5070

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Mukana rekrytoimassa mm.

”Töitä on ja riittää loppuelämäksi”

Kaikki toimialat ympäri maailmaa ovat elinaikamme suurimman murroksen pyörteissä. Digitalisaatio eli uudet digitaaliset prosessit ja palvelut vyöryvät jokaiselle sektorille: valmistava teollisuus, terveys ja hyvinvointi, palvelualat ja pankki- ja vakuutusala muiden muassa.

Siksi ohjelmistoala kaipaa nyt uusia tekijöitä kaikilta aloilta ja kaikilla taustoilla. Eikä tämä tarve ole hetkellinen: Suomeen tarvitaan ohjelmisto-osaajia parin tuhannen vuosivauhdilla, samalla kun Suomessa koulutetaan alalle yhteensä noin tuhat kaveria vuodessa. Töitä on ja riittää noheville osaajille loppuelämäksi – niin Suomessa kun muualla maailmalla.

Tietoturvan ja tietosuojan merkitys digitalisoituvassa yhteiskunnassa ja elinkeinoelämässä on yksi niitä isoja peruskiviä, jotka meidän täytyy saada kuntoon. Muutoin muun muassa esineiden internet, soteuudistuksen digitaalinen toteutus ja itse ajavat autot jäävät vain haaveeksi. Siksi alalle tarvitaan lisää tietoturvan ymmärtäjiä ja osaajia – ja pian. Tulevaisuuden rakentaminen seuraavalle sukupolvelle alkaa jo tänään.

Rasmus Roiha
toimitusjohtaja, Ohjelmistoyrittäjät ry