Oletko kiinnostunut haasteellisista ja monipuolisista projekteista liittyen sähköisen asioinnin, verkkopalveluiden ja digitaalisten työympäristöjen rakentamiseen yksityisellä sektorilla ja julkishallinnossa?

Etsimme motivoituneita, kehittymishaluisia ja innostuneita uusia tekijöitä seuraaviin rooleihin:

Tietoturvallisten ohjelmointikäytäntöjen kehittäminen ja jalkauttaminen

Seuraat tietoturva-uhkia ja ohjelmistokehityksen uusia tuulia, sekä kehität menetelmiä, joilla varmistat tietoturvallisen ohjelmistokehityksen.

Tietoturvatestaus

Tutkit ja suunnittelet tietoturvatestausta sisäisille ja ulkoisille asiakkaille.

Tietoturvakonsultointi

Pysyt ajan hermolla tietoturva-asioista, koulutat, auditoit ja konsultoit niin asiakasrajapinnassa kuin sisäisestikin.

Toivomme sinulta paloa tietoturvaan, testaukseen ja ohjelmointiin sekä intoa kehittää omaa osaamistasi asiantuntevien kollegoiden tuella. Toivomme että olet oma-aloitteinen ja haluat lähteä rakentamaan digiarkea ja kasvua yhdessä asiakkaidemme kanssa. Kokemus esimerkiksi tietoturvan ja testauksen työkaluista sekä harrastuneisuus IT-puolella ovat ehdottomasti eduksi!

Digia on lähes 900 hengen voimakkaasti kasvava kotimainen monipuolisia digitaalisia palveluja toteuttava ohjelmistoyhtiö. Meillä saat sopivasti vapautta ja vastuuta, voit rakentaa toimenkuvaasi osaamistasi parhaiten tukevaan suuntaan sekä ammentaa kokeneilta kollegoiltasi tai jakaa ammattitaitoasi uransa ensiaskelia kulkeville. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme huomioida yksilöllisen elämäntilanteesi. Siksi tarjoamme joustavat työajat, kilpailukykyisen palkan ja kattavat työsuhde-edut sekä tietenkin mahtavat ja osaavat työkaverit, joiden kanssa on hauskaa harrastaa niin tiimissä kuin halutessasi myös työajan ulkopuolella.

Katso lisää: http://digia.fi/.

Yhteistyössä
Yritys, kysy lisää!
Kirsi Havu
Project Manager
050 444 9157

Henriikka Leskinen
Project Manager
041 530 5070

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Mukana rekrytoimassa mm.

”Töitä on ja riittää loppuelämäksi”

Kaikki toimialat ympäri maailmaa ovat elinaikamme suurimman murroksen pyörteissä. Digitalisaatio eli uudet digitaaliset prosessit ja palvelut vyöryvät jokaiselle sektorille: valmistava teollisuus, terveys ja hyvinvointi, palvelualat ja pankki- ja vakuutusala muiden muassa.

Siksi ohjelmistoala kaipaa nyt uusia tekijöitä kaikilta aloilta ja kaikilla taustoilla. Eikä tämä tarve ole hetkellinen: Suomeen tarvitaan ohjelmisto-osaajia parin tuhannen vuosivauhdilla, samalla kun Suomessa koulutetaan alalle yhteensä noin tuhat kaveria vuodessa. Töitä on ja riittää noheville osaajille loppuelämäksi – niin Suomessa kun muualla maailmalla.

Tietoturvan ja tietosuojan merkitys digitalisoituvassa yhteiskunnassa ja elinkeinoelämässä on yksi niitä isoja peruskiviä, jotka meidän täytyy saada kuntoon. Muutoin muun muassa esineiden internet, soteuudistuksen digitaalinen toteutus ja itse ajavat autot jäävät vain haaveeksi. Siksi alalle tarvitaan lisää tietoturvan ymmärtäjiä ja osaajia – ja pian. Tulevaisuuden rakentaminen seuraavalle sukupolvelle alkaa jo tänään.

Rasmus Roiha
toimitusjohtaja, Ohjelmistoyrittäjät ry