Tule kasvamaan ja kehittymään ohjelmistokehittäjäksi Develoressa!

Oletko IT-alan ammattilainen ja jo kartuttanut osaamista koodauksesta? Omaatko vielä innostuneen ja kehittymishaluisen asenteen sekä oma-aloitteisen otteen vaihtelevaan työhön? Haluatko kehittyä huippuammattilaiseksi Microsoftin ekosysteemin teknologioissa, kuten .NET, C# ja Sharepoint. Mikäli vastasit kyllä edellisiin kysymyksiin, voit olla Develoren tuleva ohjelmistokehittäjä!

Develore on konstailematon IT-kumppani. Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaan tarvitsemat tietojärjestelmät takuulla järkevästi. Jo vuodesta 2007 olemme auttaneet asiakkaitamme hyödyntämään Microsoftin tuotteita ja palveluita liiketoimintakriittisten järjestelmien kehittämisessä. Develore on kokonaan työntekijöiden omistama ja asiakkaistamme on tullut meille poikkeuksetta pitkäaikaisia kumppaneita. Meillä on rennot työkaverit sekä mukava toimitila hyvien liikenneyhteyksien äärellä Sörnäistenrannassa.

Katso lisää www.develore.com ja hae koulutusohjelmaan

Yhteistyössä
Yritys, kysy lisää!
Kirsi Havu
Project Manager
050 444 9157

Henriikka Leskinen
Project Manager
041 530 5070

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Mukana rekrytoimassa mm.

”Töitä on ja riittää loppuelämäksi”

Kaikki toimialat ympäri maailmaa ovat elinaikamme suurimman murroksen pyörteissä. Digitalisaatio eli uudet digitaaliset prosessit ja palvelut vyöryvät jokaiselle sektorille: valmistava teollisuus, terveys ja hyvinvointi, palvelualat ja pankki- ja vakuutusala muiden muassa.

Siksi ohjelmistoala kaipaa nyt uusia tekijöitä kaikilta aloilta ja kaikilla taustoilla. Eikä tämä tarve ole hetkellinen: Suomeen tarvitaan ohjelmisto-osaajia parin tuhannen vuosivauhdilla, samalla kun Suomessa koulutetaan alalle yhteensä noin tuhat kaveria vuodessa. Töitä on ja riittää noheville osaajille loppuelämäksi – niin Suomessa kun muualla maailmalla.

Tietoturvan ja tietosuojan merkitys digitalisoituvassa yhteiskunnassa ja elinkeinoelämässä on yksi niitä isoja peruskiviä, jotka meidän täytyy saada kuntoon. Muutoin muun muassa esineiden internet, soteuudistuksen digitaalinen toteutus ja itse ajavat autot jäävät vain haaveeksi. Siksi alalle tarvitaan lisää tietoturvan ymmärtäjiä ja osaajia – ja pian. Tulevaisuuden rakentaminen seuraavalle sukupolvelle alkaa jo tänään.

Rasmus Roiha
toimitusjohtaja, Ohjelmistoyrittäjät ry