Koulutuksella kysytyksi asiantuntijaksi

Cyber Talent -koulutusohjelma sisältää 20 koulutuspäivää Suomen eturivin asiantuntijoilta. Koulutuksen kautta pääset hankkimaan arvostettua lisäosaamista ohjelmistokehityksestä ja tietoturvasta, mikä voi olla valttisi työmarkkinoilla myös tulevaisuudessa. Työssäoppimisen ohella koulutus tukee perehtymistäsi uusiin tehtäviin ja antaa sinulle mahdollisuuden syventää ja laajentaa aiempaa osaamistasi. Korkealaatuisen koulutuksen tuella voit suunnata Cyber Talentin kautta juuri sellaisiin työtehtäviin, jotka sinua erityisesti kiinnostavat.

Koulutus sisältää mm. seuraavia aiheita:

  •  Tietoturva osana yritysturvallisuutta
  • Tietoturvan tila ja kyberuhat Suomessa
  • Ajankohtainen tietoturvalainsäädäntö
  • IDM & Access Management
  • Turvallinen ohjelmistokehitys
  • Java-ohjelmointi
  • Java web services –ohjelmointi
  • HTML 5 ja CSS 3

Koulutus pidetään suomeksi ja siksi edellytämmekin kaikilta hakijoilta hyvää suomen kielen taitoa.

Yhteistyössä
Yritys, kysy lisää!
Kirsi Havu
Project Manager
050 444 9157

Henriikka Leskinen
Project Manager
041 530 5070

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Mukana rekrytoimassa mm.

”Töitä on ja riittää loppuelämäksi”

Kaikki toimialat ympäri maailmaa ovat elinaikamme suurimman murroksen pyörteissä. Digitalisaatio eli uudet digitaaliset prosessit ja palvelut vyöryvät jokaiselle sektorille: valmistava teollisuus, terveys ja hyvinvointi, palvelualat ja pankki- ja vakuutusala muiden muassa.

Siksi ohjelmistoala kaipaa nyt uusia tekijöitä kaikilta aloilta ja kaikilla taustoilla. Eikä tämä tarve ole hetkellinen: Suomeen tarvitaan ohjelmisto-osaajia parin tuhannen vuosivauhdilla, samalla kun Suomessa koulutetaan alalle yhteensä noin tuhat kaveria vuodessa. Töitä on ja riittää noheville osaajille loppuelämäksi – niin Suomessa kun muualla maailmalla.

Tietoturvan ja tietosuojan merkitys digitalisoituvassa yhteiskunnassa ja elinkeinoelämässä on yksi niitä isoja peruskiviä, jotka meidän täytyy saada kuntoon. Muutoin muun muassa esineiden internet, soteuudistuksen digitaalinen toteutus ja itse ajavat autot jäävät vain haaveeksi. Siksi alalle tarvitaan lisää tietoturvan ymmärtäjiä ja osaajia – ja pian. Tulevaisuuden rakentaminen seuraavalle sukupolvelle alkaa jo tänään.

Rasmus Roiha
toimitusjohtaja, Ohjelmistoyrittäjät ry