Cyber Security Academy – tietoturva-asiantuntijan koulutusohjelma

Löydä uusi työpaikka Cyber Security Academyn kautta!

Hakuaika on päättynyt.

Koulutusohjelmamme tarjoaa mahdollisuuden laajentaa tietoturvaosaamista, suorittaa alan sertifikaatti ja löytää uusi työpaikka!

Cyber Security Academy on yhdistelmä laadukasta tietoturvakoulutusta ja käytännön työssäoppimista. Toukokuussa alkavaan 5 kuukauden koulutusohjelmaan sisältyy huippuasiantuntijoiden pitämä koulutus tietoturvasta. Koulutus muodostuu lähiopetuksesta, itsenäisestä opiskelusta sekä työssäoppimisesta yhteistyöyrityksessä. Ohjelman aikana voit myös suorittaa CompTIA Security + -sertifioinnin, joka kertoo osaamisestasi työnantajille.

Laadukkaan koulutuksen lisäksi pääset työskentelemään täysipäiväisesti yhteistyöyrityksessä, johon on mahdollista työllistyä koulutusohjelman jälkeen. Me etsimme sinulle sopivan työssäoppimispaikan koulutusohjelman ajaksi, mutta halutessasi voit etsiä sopivan paikan myös itse.

Kenelle?

Koulutusohjelma on tarkoitettu ICT-alan osaajille, jotka haluavat päivittää osaamistaan ja löytää uuden työpaikan. Sinulla voi olla ICT-alan korkeakoulututkinto tai aiempaa alan työkokemusta – soveltuva taustasi voi olla esimerkiksi ohjelmistokehityksestä, testauksesta, järjestelmätuesta, myynnistä tai projektityöskentelystä. Aiempi tietoturvaosaaminen ei ole tarpeen.

Tietoturvaosaaminen on hyvä lisä jo olemassa olevaan ammattitaitoon ja koulutukseen – koulutuksen tarkoituksena on parantaa mahdollisuuksia työllistyä ammattitaitoasi vastaaviin tehtäviin, joissa tietoturvataidoista on etua. Jos koet, että tietoturvakoulutus auttaa sinua parantamaan osaamistasi, hae rohkeasti mukaan!

Aiemmassa tietoturvakoulutusohjelmassamme osallistujana oli esimerkiksi tietohallintokonsultti, joka pystyi koulutuksen jälkeen konsultoimaan asiakasyrityksiään myös tietoturva-asioissa. Omaa ammattitaitoaan täydensi myös ohjelmistotestaaja, joka pystyi koulutuksen käytyään suorittamaan ohjelmistojen tietoturvatestausta aiempien työtehtävien lisäksi. Molemmat lavensivat jo olemassa olevaa osaamistaan ja saivat koulutuksen myötä uuden työpaikan. 

Huomaa, että ohjelma edellyttää kokopäiväistä opiskelua ja työssäoppimista yrityksessä, joten ohjelmaa ei voi suorittaa työn tai muun opiskelun ohessa.

Miksi Cyber Security Academy?

Vuoden 2018 tietosuoja-asetuksen muutos tulee vaikuttamaan laajasti eri toimialojen yrityksiin, joten tietoturvaosaaminen on arvokasta nyt ja tulevaisuudessa. Koulutusohjelmamme kautta hankit itsellesi osaamista, joka auttaa sinua erottautumaan ja josta todella on hyötyä työmarkkinoilla. Koulutusohjelma toimii sinulle siltana työelämään – onnistunut työssäoppiminen voi poikia suoran työpaikan.

Cyber Security Academy on jo viides Oulussa käynnistyvä tietoturvaan keskittyvä koulutusohjelma. Oulussa rekrytoivien koulutusohjelmien työllistymisprosentti on keskimäärin 70%.

Hae heti!

Haku on kaksivaiheinen.

  1. Täytä TE-toimiston hakulomake. Hakulomakkeen koulutusnumero: 671998
  2. Tee Sarasen sähköinen osaamisprofiili. Huom. Täytäthän oman osaamisprofiilisi huolella, sillä esittelemme sen avulla osaamistasi yrityksille.

HAKUAIKA PÄÄTTYY 25.4.2017

Yhteistyössä
Hakija, kysy lisää!
Matti Asumaniemi
Project Coordinator
050 355 0393

Yritys, kysy lisää!
Outi Tolonen
Consultant, Career Services
050 449 2950

Harri Schroderus
Projektipäällikkö
050 540 2735

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.