Yritykselle

Onko yrityksellänne tarvetta tulevaisuuden ohjelmistokehittäjille?

Code Academy -ohjelmistokehityksen koulutuksen tavoitteena on kouluttaa uusia osaajia erilaisiin ohjelmistokehityksen tehtäviin.  Ohjelman kautta voitte löytää yritykseenne motivoituneen tulevaisuuden huippuosaajan

Code Academy -rekrytointiohjelman kesto on 6 kuukautta (4.12.2017-6.6.2018). Valitsemanne henkilö osallistuu koulutuksen aikana lähiopetuspäiviin ja työskentelee ohjelman ajan kokopäiväisesti yrityksenne erilaisissa ohjelmistokehityksen tehtävissä. Koulutuspäivät tarjoavat laadukkaan, työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen alan johtavilta kouluttajilta.

Koulutusohjelma rekrytointiväylänä

  • Säästää aikaanne: Ohjelmassa on mahdollista lähteä hakemaan tekijöitä omalla ilmoituksella, jolloin voimme hakea sopivia henkilöitä juuri teidän tarpeeseen. Huolehdimme esivalinnasta satojen hakijoiden joukosta ja ehdotamme teille sopivimmat, evaluoidut hakijat. Pääsette haastattelemaan haluamanne ehdokkaat henkilökohtaisesti ja lopullinen valintapäätös jää teille.
  • Vähentää riskejä: Sitoutuminen ohjelmaan tapahtuu vasta jos/kun teille löytyy osaaja, jonka kanssa haluatte aloittaa yhteistyön. Valitsemanne henkilö työskentelee ohjelman ajan yrityksessänne 6 kk:n koulutussopimuksella ja saa asiantuntijoiden pitämän korkealaatuisen ohjelmistoteknologioihin ja ammattimaiseen softakehitykseen räätälöidyn koulutuksen. Ohjelman päättyessä teillä on valmiiksi perehdytetty, laadukkaalla koulutuksella varustettu osaaja, jonka voitte palkata työsuhteeseen tietäen ja tuntien henkilön persoonan ja suoriutumisen tason.
  • Rekrytoinnin kustannukset ovat pienet: Edullisten koulutuskustannusten lisäksi yrityksen hoidettavaksi tulee mahdollisiin työ-tai koulutusmatkoihin liittyvät matka- ja majoituskorvaukset. Lakisääteiset vakuutukset hoitaa Saranen Consulting ja muita sivukuluja ei osallistujista ohjelman aikana tai rekrytoinnin yhteydessä ole tiedossa.

Koulutusohjelma alkaa 4.12.2017, jolloin valinta tulisi olla tehtynä. Aloitus voi kuitenkin tapahtua heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lähdetään siis pian liikkeelle, ottakaa rohkeasti yhteyttä erilaisiin osaajatarpeisiin liittyen ja selvitämme mielellämme mahdollisuutta löytää juuri teille sopiva persoona!

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Vio Varjonen, Saranen Consulting, puh. 045 1105 205, s-posti: vio.varjonen@saranen.fi

Janette Uusitalo, Saranen Consulting, puh. 050 305 3520, s-posti: janette.uusitalo@saranen.fi

Reetta Vuorinen, Saranen Consulting, puh. 0400 736 469, s-posti: reetta.vuorinen@saranen.fi

 

Yhteistyössä
Meiltä saat lisätietoja
Vio Varjonen
Project Manager
045 1105 205

Janette Uusitalo
Project Manager
050 305 3520

Reetta Vuorinen
Business Manager
0400 736 469

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Mukana rekrytoimassa mm.

”Töitä on ja riittää loppuelämäksi”

Kaikki toimialat ympäri maailmaa ovat elinaikamme suurimman murroksen pyörteissä. Digitalisaatio eli uudet digitaaliset prosessit ja palvelut vyöryvät jokaiselle sektorille: valmistava teollisuus, terveys ja hyvinvointi, palvelualat ja pankki- ja vakuutusala muiden muassa.

Siksi ohjelmistoala kaipaa nyt uusia tekijöitä kaikilta aloilta ja kaikilla taustoilla. Eikä tämä tarve ole hetkellinen: Suomeen tarvitaan ohjelmisto-osaajia parin tuhannen vuosivauhdilla, samalla kun Suomessa koulutetaan alalle yhteensä noin tuhat kaveria vuodessa. Töitä on ja riittää noheville osaajille loppuelämäksi – niin Suomessa kun muualla maailmalla.

Rasmus Roiha
toimitusjohtaja, Ohjelmistoyrittäjät ry