Koodaa itsellesi uusi työpaikka!

Code Academy Turku

Hakuaika ohjelmaan on päättynyt.

Code Academy rekrytointiohjelman tavoitteena on uusi työpaikka ohjelmistokehityksen parissa sekä oman osaamisen kehittäminen työmarkkinoilla kysyttyjen ohjelmointiteknologioiden ja ammattimaisen ohjelmistokehityksen parissa. Ohjelma koostuu käytännön työtehtävistä yrityksessä ja asiantuntijoille suunnatusta koulutuksesta. Ohjelma kestää 6 kuukautta 4.12.2017-6.6.2018 ja haemme mukaan kehittymishaluisia aktiivisia työnhakijoita sekä kasvuhaluisia yrityksiä Varsinais-Suomesta.

Rekrytointiohjelman tavoitteena on auttaa motivoituneita, oppimiskykyisiä hakijoita ja rekrytoivia yrityksiä löytämään toisensa. Etsimme hakijoiden taustaa ja mielenkiintoa vastaavia työtehtäviä mukana olevista yrityksistä ja yrityksille motivoituneiden hakijoiden joukosta sopivia tekijöitä. Rekrytointitilanteissa asenne, vahva motivaatio ja halu kehittyä ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi on usein tärkein valintakriteeri.

Uusia osaajia etsivät mm.:

Code Academy -rekrytointiohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting Oy tiiviissä yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-Palvelujen kanssa.

Hae nyt, tai viimeistään 19.11.2017!

Yhteistyössä
Meiltä saat lisätietoja
Vio Varjonen
Project Manager
045 1105 205

Janette Uusitalo
Project Manager
050 305 3520

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää.

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Mukana rekrytoimassa mm.

”Töitä on ja riittää loppuelämäksi”

Kaikki toimialat ympäri maailmaa ovat elinaikamme suurimman murroksen pyörteissä. Digitalisaatio eli uudet digitaaliset prosessit ja palvelut vyöryvät jokaiselle sektorille: valmistava teollisuus, terveys ja hyvinvointi, palvelualat ja pankki- ja vakuutusala muiden muassa.

Siksi ohjelmistoala kaipaa nyt uusia tekijöitä kaikilta aloilta ja kaikilla taustoilla. Eikä tämä tarve ole hetkellinen: Suomeen tarvitaan ohjelmisto-osaajia parin tuhannen vuosivauhdilla, samalla kun Suomessa koulutetaan alalle yhteensä noin tuhat kaveria vuodessa. Töitä on ja riittää noheville osaajille loppuelämäksi – niin Suomessa kun muualla maailmalla.

Rasmus Roiha
toimitusjohtaja, Ohjelmistoyrittäjät ry