Koulutus

Code Academy -rekrytointiohjelman asiantuntijakoulutukset tarjoavat sinulle käytännönläheisen koodikoulun ja syväsukelluksen ammattimaiseen softakehitykseen. Koulutus on suunniteltu siten, että pääset heti hyödyntämään koulutuspäivien oppeja omassa yhteistyöyrityksessäsi.

Teknologiakouluttajana toimivat pitkän linjan ohjelmistokehityksen ammattilaiset. Koulutukset rakentuvat yhteensä noin 20 koulutuspäivästä, joista suurin osa keskittyy teknologia- ja ohjelmointiosaamisen kehittämiseen. Koulutusta täydentää myös Pluralsight, jonka laajan verkkokoulutusmateriaalin avulla pystytään jokaiselle osallistujalle räätälöimään omat spesifit koulutukset yhteistyöyrityksen sekä omat kehitystarpeet huomioiden.  Lisäksi yhteisissä valmennuksissa pohditaan mm. miten ohjelmistokehittäjä toimii ketterän tiimin jäsenenä, verkostoidutaan ja jaetaan oppimiskokemuksia.  Myös henkilökohtaiseen uracoachaukseen panostetaan koulutuksen aikana.

Yhteistyössä
Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.
Kysy lisää ohjelmasta!
Jaakko Kilpeläinen
Project Manager
050 367 2413

Mukana rekrytoimassa mm.

”Töitä on ja riittää loppuelämäksi”

Kaikki toimialat ympäri maailmaa ovat elinaikamme suurimman murroksen pyörteissä. Digitalisaatio eli uudet digitaaliset prosessit ja palvelut vyöryvät jokaiselle sektorille: valmistava teollisuus, terveys ja hyvinvointi, palvelualat ja pankki- ja vakuutusala muiden muassa.

Siksi ohjelmistoala kaipaa nyt uusia tekijöitä kaikilta aloilta ja kaikilla taustoilla. Eikä tämä tarve ole hetkellinen: Suomeen tarvitaan ohjelmisto-osaajia parin tuhannen vuosivauhdilla, samalla kun Suomessa koulutetaan alalle yhteensä noin tuhat kaveria vuodessa. Töitä on ja riittää noheville osaajille loppuelämäksi – niin Suomessa kun muualla maailmalla.

Rasmus Roiha
toimitusjohtaja, Ohjelmistoyrittäjät ry