Hakuohjeet

Haku tähän toteutukseen on päättynyt.

Onko Code Academy -rekrytointiohjelma tarkoitettu sinulle?

Suosittelemme hakemaan rohkeasti, koska vasta silloin tiedämme, voisiko juuri sinun taustasi ja persoonasi olla sopiva johonkin rekrytoivaan yritykseen!

Voit olla vastavalmistunut tai hankkinut jo enemmän työelämän kokemusta. Saattaa olla, että työsopimuksesi tai opintosi päättyivät vasta hetki sitten tai ehkä olet lähettänyt jo useampia hakemuksia löytämättä vielä omaa paikkaasi. Tärkeintä on oikea asenne, motivaatio, dynaaminen ja kehittymishaluinen ote työhön.

Jos olet työtön työnhakija, työttömyysuhan alainen, määräaikaisessa työsuhteessa, koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä tai vastavalmistunut, ohjelma saattaa olla sinua varten. Viimeistään ohjelman alkaessa sinun tulee olla työtön työnhakija voidakseen tulla valituksi ja oman tilanteen saa parhaiten selville ottamalla yhteyttä TE-palveluihin.

Ohjelman aikana yrityksillä ei ole palkanmaksuvelvollisuutta, mutta olet oikeutettu samaan työttömyysturvaan kuin työttömänä ollessasi, kulukorvauksella ja mahdollisella koulutulisällä korotettuna.

Koulutusohjelman ensisijaisena kohderyhmänä ovat ICT-alalta työttömäksi jääneet TE-toimiston asiakkaat sekä muut korkeakoulutetut ja Pirkanmaan alueen työnhakijat.

Ennen kuin haet, tarkistathan vielä että viimeistään ohjelman alkaessa

  • olet työtön työnhakija ja työnhakusi on voimassa
  • olet selvittänyt oikeutesi työttömyysturvaan maksajaltasi ja varmistanut pärjääväsi tuen avulla taloudellisesti koko ohjelman ajan
  • pystyt seuraamaan opetusta suomen kielellä

Mikäli nämä asiat ovat kunnossa, tervetuloa hakemaan! Lopulliset vaatimukset määrittävät yhteistyöyritysten erilaiset tarpeet, joten kerrothan osaamisestasi ja toiveistasi tehtävien suhteen mahdollisimman tarkasti.

Näin haet:

Ohjelmaan haku edellyttää seuraavia toimenpiteitä:

  1. Jätä työhallinnon hakemus. Osoitteessa te-palvelut.fi/koulutushaku löydät ohjelman koulutusnumerolla 675080 tai voit käydä täyttämässä paperihakemuksen lähimmässä TE-toimistossasi.
  2. Täytä tietosi myös Sarasen hakujärjestelmään. Kutsut haastatteluihin lähetetään tämän osaamisprofiilin perusteella ja tämä profiili toimii myös käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan.

Hakuaika on päättynyt.

Yhteistyössä
Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.
Kysy lisää ohjelmasta!
Jaakko Kilpeläinen
Project Manager
050 367 2413

Mukana rekrytoimassa mm.

”Töitä on ja riittää loppuelämäksi”

Kaikki toimialat ympäri maailmaa ovat elinaikamme suurimman murroksen pyörteissä. Digitalisaatio eli uudet digitaaliset prosessit ja palvelut vyöryvät jokaiselle sektorille: valmistava teollisuus, terveys ja hyvinvointi, palvelualat ja pankki- ja vakuutusala muiden muassa.

Siksi ohjelmistoala kaipaa nyt uusia tekijöitä kaikilta aloilta ja kaikilla taustoilla. Eikä tämä tarve ole hetkellinen: Suomeen tarvitaan ohjelmisto-osaajia parin tuhannen vuosivauhdilla, samalla kun Suomessa koulutetaan alalle yhteensä noin tuhat kaveria vuodessa. Töitä on ja riittää noheville osaajille loppuelämäksi – niin Suomessa kun muualla maailmalla.

Rasmus Roiha
toimitusjohtaja, Ohjelmistoyrittäjät ry