...
Työssäoppiminen + koulutus = Uusi työpaikka

Code Academy - Ohjelmistokehityksen koulutus

Koulutamme teknologioita, joiden osaajilla on kysyntää Oulun alueen yrityksissä

Code Academy keskittyy erityisesti moderneihin web-teknologioihin ja tietokantoihin (esim. HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, AngularJS, node.js, Spring, MySQL ja PostgreSQL), kuitenkin valittavissa on myös muita koulutusaiheita (esim. Qt, C# tai .NET). Halutessasi voit suorittaa myös ohjelmointisertifikaatin (HTML5, JavaScript & CSS3 / C# / Java SE 8). Koulutuksessa on 13 yhteistä ja 9 valinnaista koulutuspäivää.

Työssäoppiminen + koulutus = Uusi työpaikka

Etsimme jo ennen koulutusvalintaa osaamisprofiiliasi vastaavan yrityspaikan, jossa pääset hyödyntämään juuri saamaasi koulutusta. Halutessasi voit etsiä yrityspaikan myös itse.

Sinulla on 100 päivää aikaa lunastaa tuleva työpaikka osaamisellasi ja asenteellasi. Oulussa keskimäärin 70 % saa työpaikan koulutuksen aikana tai sen päättyessä.

Kenelle?

Code Academy on työvoimakoulutus, jonka tavoitteena on kouluttaa uusia osaajia ohjelmistokehitystehtäviin. Jos ohjelmistokehitystehtävät kiinnostavat, kannattaa ehdottomasti hakea koulutukseen.

Kohderyhmänä ovat ensisijaisesti käynnissä olevien EGR-hankkeiden kohderyhmään kuuluvat koulutukseen soveltuvat TE-toimiston asiakkaat, joilla on jo useamman vuoden työkokemus ja aikaisempaa ohjelmointikokemusta. Toissijaisena kohderyhmänä ovat koulutukseen soveltuvat ICT-alalta työttömäksi jääneet TE-toimiston asiakkaat.

Koulutukseen valitaan hakijat, joille löydämme sopivan yrityspaikan. Tärkeintä on motivaatio ja halu kehittyä alan osaajaksi. Aiempi työkokemus ohjelmistokehityksestä ei ole välttämätön, jos sinulla on tarvittava perusosaaminen harrastuneisuuden tai opintojen kautta.

Hae heti!

Haku on kaksivaiheinen.

  1. Täytä TE-toimiston hakulomake. Hakulomakkeen koulutusnumero: 674006
  2. Tee Sarasen sähköinen osaamisprofiili. Huom. Täytäthän oman osaamisprofiilisi huolella, sillä esittelemme sen avulla osaamistasi yrityksille.

Kertomalla millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, autat meitä löytämään sinulle sopivimman työssäoppimispaikan.

Hakuaika on päättynyt.

Yhteistyössä
Meiltä saat lisätietoja
Harri Schroderus
Project Manager
050 540 2735

Jonna Mämmelä
Project Coordinator
044 571 2086

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää.