Työssäoppiminen + koulutus = Uusi työpaikka

Code Academy - Ohjelmistokehityksen koulutus

Koulutamme teknologioita, joiden osaajilla on kysyntää Oulun alueen yrityksissä

Hakuaika on päättynyt.

Code Academy keskittyy erityisesti moderneihin web-teknologioihin ja tietokantoihin (esim. HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, AngularJS, node.js, Spring, MySQL ja PostgreSQL), kuitenkin valittavissa on myös muita koulutusaiheita (esim. Qt, C# tai .NET). Halutessasi voit suorittaa myös ohjelmointisertifikaatin (HTML5, JavaScript & CSS3 / C# / Java SE 8). Koulutuksessa on 13 yhteistä ja 9 valinnaista koulutuspäivää.

Työssäoppiminen + koulutus = Uusi työpaikka

Etsimme jo ennen koulutusvalintaa osaamisprofiiliasi vastaavan yrityspaikan, jossa pääset hyödyntämään juuri saamaasi koulutusta. Halutessasi voit etsiä yrityspaikan myös itse.

Sinulla on 78 päivää aikaa lunastaa tuleva työpaikka osaamisellasi ja asenteellasi. Oulussa keskimäärin 70 % saa työpaikan koulutuksen aikana tai sen päättyessä.

Kenelle?

Code Academy on työvoimakoulutus, jonka tavoitteena on kouluttaa uusia osaajia ohjelmistokehitystehtäviin. Jos ohjelmistokehitystehtävät kiinnostavat, kannattaa ehdottomasti hakea koulutukseen.

Kohderyhmänä ovat ensisijaisesti käynnissä olevien EGR-hankkeiden kohderyhmään kuuluvat koulutukseen soveltuvat TE-toimiston asiakkaat, joilla on jo useamman vuoden työkokemus ja aikaisempaa ohjelmointikokemusta. Toissijaisena kohderyhmänä ovat koulutukseen soveltuvat ICT-alalta työttömäksi jääneet TE-toimiston asiakkaat.

Koulutukseen valitaan hakijat, joille löydämme sopivan yrityspaikan. Tärkeintä on motivaatio ja halu kehittyä alan osaajaksi. Aiempi työkokemus ohjelmistokehityksestä ei ole välttämätön, jos sinulla on tarvittava perusosaaminen harrastuneisuuden tai opintojen kautta.

Hae heti!

Täytä TE-toimiston hakulomake ja Sarasen sähköinen osaamisprofiili.

Sähköinen osaamisprofiili on esitteesi yrityksille. Tiivistä perusteluihisi ja ydinosaamiseesi aiempi ohjelmointikokemuksesi ja miten olet kehittänyt osaamistasi viime aikoina, jotta yritys kiinnostuisi tutustumaan tietoihisi tarkemmin. Kertomalla millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, autat meitä löytämään sinulle sopivimman harjoittelupaikan.

Täytä sähköinen osaamisprofiilisi Hae nyt -painikkeesta.

Sinun täytyy hakea koulutukseen myös TE-palvelujen kautta: http://www.te-palvelut.fi/koulutushaku ja koulutusnumero: 669741.

Pidämme koulutusinfon ti 17.1. klo 13.00 osoitteessa Elektroniikkatie 3, Auditorio, Oulu.

Hakuaika päättyy 2.2.2017.

Yhteistyössä
Meiltä saat lisätietoja
Outi Aavaluoto
Project Manager
050 327 7782

Harri Schroderus
Project Manager
050 540 2735

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää.