18 uuden ajan asiakasneuvojaa Lahteen

CGI on perustamassa uutta ServiceDesk-tiimiä Lahteen. Koulutamme ja rekrytoimme tähän tiimiin 18 henkilöä RekryKoulutuksen avulla. Meillä pääset henkilöstömme sekä asiakkaidemme arvostamaan työtehtävään ja kokonaan uuteen tiimiin.

Perustettava tiimi on meille tärkeä, sillä tiimin vastuulla on jatkossa kaikkien järjestelmiemme asiakastukipyyntöihin vastaaminen ja hoitaminen. Varsinaisessa ongelmanratkaisussa tiimin tukena ovat myös kokeneet asiantuntijamme.

Tavoitteena vakituinen työsuhde

Teemme käytännössä ensin kanssasi puolen vuoden mittaisen koulutussopimuksen, jonka aikana saat kattavan katsauksen tämän hetken uusimpiin teknologioihin, järjestelmiin sekä asiakaspalveluun. Koulutusohjelma alkaa jo 15.3.2016. Koulutuskokonaisuuden kesto on yhteensä 40 päivää. Osana koulutusta pääset suorittamaan myös erittäin arvostetun ITIL-sertifikaatin.

Koulutussopimuksen tavoite on vakituinen, täysipäiväinen työsopimus sinun ja CGI:n välille. Heti koulutusaikana pääset soveltamaan oppimaasi käytännön työtehtävissä asiakastuessamme. Työssäoppiminen on suunniteltu siten, että tehtävien vaativuus ja laajuus kasvaa vähitellen taitojesi kehittyessä.

Asenteesi ratkaisee

Sinulta ei edellytetä tiettyä määrämuotoista aikaisempaa työkokemusta tai tutkintoa. Esimerkiksi tekniikan tai kaupallisen alan AMK- tai ammattitutkinnot luovat hyvää pohjaa. Työkokemukseen tai opintoihin perustuva osaaminen IT-alasta, taloushallinnosta, HR-järjestelmistä tai toiminnanohjauksesta on sinulle eduksi.

Käytännön työtehtävissä palvelet asiakkaita niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Palveltavat asiakkaat ovat omien organisaatioidensa pääkäyttäjiä. Tukenasi ongelmien ratkaisussa on koko moniportainen palveluorganisaatiomme – alussa sinun ei tarvitse ratkaista ongelmia, vaan huolehtia että asiakkaan ongelmat tulevat ratkaistuksi.

Kiinnostuitko? Hae heti!

Hakemus kannattaa jättää heti, sillä ohjelma alkaa jo 15.3.2016 ja esivalinnat ovat käynnissä jo hakuajan aikana. Hakuaika päättyy 29.2.2016.

Voit hakea ohjelmaan mikäli olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. Koulutukseen osallistuvalle työttömälle työnhakijalle maksetaan koulutuksen ajalta sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon hänellä on oikeus työttömänä ollessaan sekä lisäksi kulukorvausta. Ohjelmaan kuuluu viikon mittainen lomajakso.

Koulutukseen hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

  1. Täytä tietosi myös Hae nyt! -linkin kautta. Rekrytoivat yritykset valitsevat haastateltavat tämän hakemuksen perusteella.
  2. Jätä työhallinnon hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku (löydät koulutuksen koulutusnumerolla 665364) tai lähimmässä TE-toimistossasi.

Lisätietoja saat ohjelman yhteyshenkilöltä Sandy Svahn (040 560 4612, sandy.svahn@saranen.fi).

Hae nyt »
Yhteistyössä
Kysy lisää!
Sandy Svahn
Senior Project Manager
040 560 4612

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelman järjestävät tiiviissä yhteistyössä ELY-keskus, TE-palvelut, Saranen Consulting ja CGI Suomi Oyj.

Saranen Consulting on erikoistunut rekrytoivien koulutusohjelmien sekä urapalveluiden toteuttamiseen. Autamme yrityksiä kasvamaan ja ihmisiä löytämään uuden työpaikan. Vuositasolla palvelemme lähes tuhatta työnhakijaa kohti uutta työpaikkaa. Toteutamme palvelumme tiiviissä yhteistyössä rekrytoivien yritysten sekä työhallinnon kanssa.