Haku on päättynyt.

Haku on kaksivaiheinen:

  1. Täytä työhallinnon koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: te-palvelut.fi/koulutushaku (Löydät koulutuksen koulutusnumerolla 674215). Tämä on koulutuksen virallinen hakemus, joten se kannattaa täyttää huolella. Tuo esiin osaamisesi harrastuneisuudesta, opinnoista ja aiemmista työtehtävistäsi sekä motivaatiosi hakea mukaan.
  2. Täytä myös Saranen Consultingille oma osaamisprofiilisi Hae nyt -painikkeesta. Tämä profiili on käyntikorttisi Capgeminille, ja pääsemme sen kautta tutustumaan sinuun heti tarkemmin.

Luemme nämä hakemukset huolellisesti ja kutsumme sinut niiden pohjalta tuleviin jatkotapaamisiin ja haastatteluihin. Tavatessamme pääset tutustumaan Capgeminin väkeen, kuulet lisää koulutusohjelmasta ja kertomaan itsestäsi lisää.

Voit hakea Develop. Java. Together. -ohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena työnhakijana, vastavalmistunut, määräaikaisessa työssä tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä. Koulutuksen ajaksi sinun on mahdollista hakea sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi kulukorvausta.

Develop. Java. Together. on työhallinnon rahoittama työvoimakoulutus, joka kestää 6 kuukautta. Käytännön työtehtävien ohessa osallistut ainutlaatuiseen, Capgeminille räätälöityyn 20 päivän asiantuntijakoulutukseen, joka tukee kehittymistäsi Java-koodauksen tehtäviin.

Develop. Java. Together. -ohjelma pähkinänkuoressa:

  • 6 kk 29.9.2017-28.3.2018
  • Korkeatasoinen Java-koulutus ja -sertifikaatti + työssäoppiminen kiinnostavissa ohjelmistoprojekteissa
  • Kannustavat ja osaavat kollegat
  • Mentori Capgeminiltä
  • Kansainvälisen yrityksen etenemismahdollisuudet
  • Tavoitteena vakituinen työsuhde Capgeminillä
Yhteistyössä
Kysy lisää!
Kirsi Havu
Team Manager
050 444 9157

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.