Kasva ja kehity tulevaisuuden Java-koodariksi Capgeminillä!

Haku on päättynyt.

Capgemini on yksi maailman johtavista konsultointi-, teknologia- ja ulkoistuspalveluja tarjoavista yrityksistä. Rakennamme, kehitämme ja toimitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa teknologia- ja liiketoimintapalveluja, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään ja saavuttamaan tavoitteensa. Palvelumme ovat läsnä niin ihmisten arkipäivässä kuin teollisuudessakin; toimimme mm. kuluttajatuotteiden ja vähittäiskaupan, vakuutus- ja pankkipalveluiden, terveydenhuollon, logistiikan ja liikenteen sekä high techin aloilla ja julkisella sektorilla.

Haluaisitko päästä osaksi menestystarinaamme ja tarttua uusiin ohjelmistokehityksen haasteisiin? Oletko etsimämme tulevaisuuden Java-koodari, joka innostuu yhteiskunnallisestikin merkittävistä kehitysprojekteista ja tarttuu rohkeasti toimeen? Etsimme juuri sinua. Capgeminillä tarjoamme sinulle mielenkiintoiset asiakkaat, asiantuntevat kollegat ja hyvän joukkuehengen.

Mitä tarjoamme Capgeminillä?

Meillä Capgeminillä löydät saman katon alta yhdessä tekemisen ja ihmisläheisen kulttuurin sekä kansainvälisen organisaation etenemismahdollisuudet ja monipuolisuuden. Kannustamme jatkuvaan oppimiseen, ihmistemme ammatillisen kasvun tukemiseen ja liikkumismahdollisuuksiin yrityksen sisällä. Huomioimme ja ymmärrämme ihmisten erilaisia elämäntilanteita, ja haluamme pitää väestämme huolta. Tulisitko osaksi iloista joukkoamme?

Develop. Java. Together. -koulutusohjelmassa saat puitteet syventää koodausosaamistasi, ja autamme sinua kasvamaan kaipaamaksemme Java-tähdeksi. Saat korkealaatuisen Java-koulutuksen, oman mentorin opastamaan perehtymistäsi ja mahdollisuuden loistaa. Etsimämme ihmiset eivät ole samasta muotista; erilaisuus, rohkeus ja yhteishenki ovat asioita, joita arvostamme. Tule sellaisena kuin olet!

Haluamme auttaa sinua kehittämään osaamistasi ja rekrytoida sinut koulutusohjelman päätteeksi työsuhteeseen. Koulutusohjelman ajan työskentelet meillä Capgeminillä kokopäiväisesti kiinnostavissa ja monipuolisissa ohjelmistoprojekteissa. Pääset kokeneiden kollegoiden oppiin ja osallistumaan korkealaatuisiin koulutuspäiviin. Solmimme koulutusohjelman ajaksi kanssasi kuuden kuukauden pituisen koulutussopimuksen. Toimistomme sijaitsevat Espoossa ja Lappeenrannassa

Develop. Java. Together -ohjelmassa koulutamme uudet osaajamme yhteistyössä Saranen Consultingin, Uudenmaan ELY-keskuksen ja työhallinnon kanssa. Teknologiakoulutuksesta vastaavat ohjelmistokehityksen pitkän linjan asiantuntijat. Vastaavista koulutusohjelmista saadut kokemukset ja tulokset ovat olleet erinomaisia, joten tartu kanssamme tilaisuuteen!

Koulutuksen kautta uutta osaamista ja kiinni käytännön projekteihin

Kuuden kuukauden Develop. Java. Together. -koulutusohjelman aikana saat 20 päivää asiantuntijakoulutusta, jotka tukevat osaamisesi kehittymistä ja vauhdittavat kasvamistasi sertifioiduksi huippukoodariksi. Lisäksi perehdytys käytännön työtehtäviin, Capgeminin mentorin tuki ja ohjelman kautta saamasi uravalmennus varmistavat, että olet matkalla Java-haasteen sankariksi.

Sen lisäksi, että haluamme tukea Java-osaamisesi kehittymistä, saat oppeja myös asiakastyöhön. Meillä hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakkaan kanssa työskentely ovat valttikortteja!

Koulutuspäivissä keskitytään erityisesti näihin aiheisiin:

 • Javan ja olio-ohjelmoinnin perusteet
 • Ketterä ohjelmistokehitys
 • SQL-kielen perusteet
 • Moderni Java EE -sovelluskehitys
 • Spring-sovelluskehys
 • Vuorovaikutus- ja konsultointitaidot
 • Java-sertifikaattitesti (Oracle Java SE 8 Programmer I 1Z0-808)

 

Develop. Java. Together. -ohjelma pähkinänkuoressa:

 • 6 kk 29.9.2017-28.3.2018
 • Korkeatasoinen Java-koulutus ja -sertifikaatti + työssäoppiminen kiinnostavissa ohjelmistoprojekteissa
 • Kannustavat ja osaavat kollegat
 • Mentori Capgeminiltä
 • Kansainvälisen yrityksen etenemismahdollisuudet
 • Tavoitteena vakituinen työsuhde Capgeminillä
Yhteistyössä
Kysy lisää!
Kirsi Havu
Team Manager
050 444 9157

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.