Jätä yhteydenottopyyntö

Onko yritykselläsi tarvetta tulevaisuuden analytiikkaosaajalle?

Big Data Specialist -koulutusohjelma kouluttaa 16 tulevaisuuden data-analytiikkaosaajaa erilaisiin rooleihin. Ohjelman kautta tekin voitte löytää yritykseenne motivoituneen tulevaisuuden data-analytiikan huippuosaajan. Koulutusohjelman kesto on 5 kuukautta 29.1.2018 – 21.6.2018.

Ainutlaatuinen koulutuskokonaisuus

Big Data Specialist -ohjelman ajan valitsemanne henkilö työskentelee kokopäiväisesti yrityksenne tehtävissä sekä osallistuu yhteisiin koulutuspäiviin (23 koulutuspäivää). Koulutuspäivät tarjoavat laadukkaan, työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen alan johtavilta kouluttajilta.

Valitsemanne henkilö voi työskennellä esimerkiksi seuraavissa rooleissa:

  • BI-asiantuntija
  • Data-analyytikko
  • Master Data -asiantuntija
  • Web-analyytikko
  • Visualisoija
  • Konsultti
  • Projektipäällikkö

Osaajia juuri teidän tarpeisiinne

Saranen Consultingin kokeneet asiantuntijat kartoittavat kanssanne henkilöstötarpeenne ennen ohjelman alkua. Konsulttimme evaluoivat hakijat ja valitsevat satojen hakijoiden joukosta teidän tarpeitanne parhaiten vastaavat ehdokkaat. Lopullisen päätöksen valinnasta tekee yhteistyöyritys.

Ohjelman jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen ilman lisäkustannuksia.

Ota yhteyttä!

Yhteistyöyritysten haku on jo käynnistynyt ja ohjelma alkaa tammikuussa 2018.

Ota yhteyttä, niin kerron lisää!

Lisätietoja ohjelmasta saat osoitteesta www.saranen.fi sekä ohjelman yhteyshenkilöltä: Antti Vuorjoki, puh. 040 778 2110, antti.vuorjoki@saranen.fi

Saranen Consulting Oy on osa Barona Groupia, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys. Lisätietoa Saranen Consultingin toiminnasta Saranen.fi ja Barona Groupista Barona.fi.

Yhteistyössä
Hakija, kysy lisää ohjelmasta:
Jonna Mämmelä
Project Coordinator
044 571 2086

Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Antti Vuorjoki
Project Manager
040 778 2110

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

Mahdollisuus mielenkiintoisiin työtehtäviin

Olen suorittanut DI:n tutkinnon Informaatioverkostojen koulutusohjelmassa ja jo opintojen aikana siirryin VTT:lle tekemään tutkimusta liittyen mm. palvelumuotoiluun ja vähittäiskauppaan. VTT:ltä lähdin Videralle Digital Signage tiimiin, jossa suunnittelin tutkimuksia proof of concept -projekteihin. Tarkoituksena oli, että dataa keräämällä voitaisiin saada faktatietoa projektin validointiin ja tukemaan asiakkaan ostopäätöstä. Ehdin myös olla hetkisen OP:lla web-analyytikkona. Sitten jäin äitiyslomalle ja olin puolitoista vuotta kotona kaksosten kanssa.

Äitiysloman jälkeen aloin  etsiä uutta työpaikkaa ja satuin huomaamaan Big data specialist -koulutuksen. Olin jo ollut yhteydessä Bitfactor:lle, koska se kiinnosti minua yrityksenä ja lopulta kävi niin hienosti, että saatiin sovittua aloitus Bifalla Big Data-koulutuksen puitteissa. Koulutus herätti mielenkiintoni, koska olin jo aiemmin tehnyt töitä datan kanssa, mutta tässä oli minulle mahdollisuus päivittää ja laajentaa osaamistani. Koulutus vastasikin odotuksiani ja kävimme läpi kattavan paketin eri osa-alueita. Itse pidin eniten koulutuspäivistä, joissa käytännössä perehdyttiin eri työkaluihin ja niiden käyttöön. Nälkä ja osaaminen kasvaa syödessä ja loppuvaiheessa koulutusta olikin jo kasa kehitysehdotuksia valmiina mielessä :) Eipä olisi kurssin alussa osannut perustellusti suunnitella Big Data specialist -koulutuksen sisällysluetteloa!

Kokonaiskuvan rakentaminen aiheen ympärille olikin koulutuksen parasta antia. Laajan aihepiirin puitteissa ja kurssilaisten keskittyessä yhteistyöyrityksissä eri tehtäviin on osaamisen syventäminen myös paljon kouluttautujan oman aktiivisuuden varassa. Yksi hienoja puolia koulutuksessa on verkostoituminen muiden saman alan asiantuntijoiden ja tulevien huippuosaajien kanssa. Suosittelen koulutusta myös muille. Itse sain koulutuksen avulla jalkani oven väliin ja työpaikan, jossa viihdyn. Nyt toimin datan visualisoinnin asiantuntijana Big Data tiimissä: pohdin käyttötapauksia, Tutkin tietokantoja, käytän BI-työkaluja ja löytöretkeilen datamaailmassa. Mielenkiintoista!

Salla Rönkä

Data visualisation specialist, Bitfactor Oy

§