Ainutlaatuinen analytiikkakoulutus

Big Data specialist -koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työskentely yrityksessä sekä ainutlaatuinen ja kattava analytiikkakoulutus. Ohjelmaan kuuluu 23 yhteistä koulutuspäivää ja ne järjestetään Oulussa.

Koulutus käsittelee mm. seuraavia aiheita

  • Johdanto Data-analytiikkaan ja Big Dataan
  • Strategia-ajattelu ja strategiatyökalut
  • Datan hallinta yrityksissä ja Master Data
  • Data-analytiikan työkalut esim. Hadoop, Excel ja R-ohjelmointi
  • Muutoskuvat, ennakointi, data-analytiikan tulevaisuus
  • Tulosten tulkinta ja analyysit liiketoiminnassa
  • Data-analytiikan menetelmät
  • Web-analytiikka
  • Tietosuojakysymykset data-analyytikon työssä
  • Data-analytiikka liiketoiminnan kehittämisessä

 

Osallistuminen ohjelmaan ja koulutuksiin on sinulle maksutonta.

Kouluttajina toimivat alan johtavat asiantuntijat mm. Eficode Oy ja Talentbase Oy.

 

Lue lisää: Hae nyt!

Yhteistyössä
Hakija, kysy lisää ohjelmasta:
Jonna Mämmelä
Project Coordinator
044 571 2086

Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Antti Vuorjoki
Project Manager
040 778 2110

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

Mahdollisuus mielenkiintoisiin työtehtäviin

Olen suorittanut DI:n tutkinnon Informaatioverkostojen koulutusohjelmassa ja jo opintojen aikana siirryin VTT:lle tekemään tutkimusta liittyen mm. palvelumuotoiluun ja vähittäiskauppaan. VTT:ltä lähdin Videralle Digital Signage tiimiin, jossa suunnittelin tutkimuksia proof of concept -projekteihin. Tarkoituksena oli, että dataa keräämällä voitaisiin saada faktatietoa projektin validointiin ja tukemaan asiakkaan ostopäätöstä. Ehdin myös olla hetkisen OP:lla web-analyytikkona. Sitten jäin äitiyslomalle ja olin puolitoista vuotta kotona kaksosten kanssa.

Äitiysloman jälkeen aloin  etsiä uutta työpaikkaa ja satuin huomaamaan Big data specialist -koulutuksen. Olin jo ollut yhteydessä Bitfactor:lle, koska se kiinnosti minua yrityksenä ja lopulta kävi niin hienosti, että saatiin sovittua aloitus Bifalla Big Data-koulutuksen puitteissa. Koulutus herätti mielenkiintoni, koska olin jo aiemmin tehnyt töitä datan kanssa, mutta tässä oli minulle mahdollisuus päivittää ja laajentaa osaamistani. Koulutus vastasikin odotuksiani ja kävimme läpi kattavan paketin eri osa-alueita. Itse pidin eniten koulutuspäivistä, joissa käytännössä perehdyttiin eri työkaluihin ja niiden käyttöön. Nälkä ja osaaminen kasvaa syödessä ja loppuvaiheessa koulutusta olikin jo kasa kehitysehdotuksia valmiina mielessä :) Eipä olisi kurssin alussa osannut perustellusti suunnitella Big Data specialist -koulutuksen sisällysluetteloa!

Kokonaiskuvan rakentaminen aiheen ympärille olikin koulutuksen parasta antia. Laajan aihepiirin puitteissa ja kurssilaisten keskittyessä yhteistyöyrityksissä eri tehtäviin on osaamisen syventäminen myös paljon kouluttautujan oman aktiivisuuden varassa. Yksi hienoja puolia koulutuksessa on verkostoituminen muiden saman alan asiantuntijoiden ja tulevien huippuosaajien kanssa. Suosittelen koulutusta myös muille. Itse sain koulutuksen avulla jalkani oven väliin ja työpaikan, jossa viihdyn. Nyt toimin datan visualisoinnin asiantuntijana Big Data tiimissä: pohdin käyttötapauksia, Tutkin tietokantoja, käytän BI-työkaluja ja löytöretkeilen datamaailmassa. Mielenkiintoista!

Salla Rönkä

Data visualisation specialist, Bitfactor Oy

§