Tavoitteena kouluttaa ja rekrytoida 16 tulevaisuuden analyytikkaosaajaa Oulun alueelle.

Big Data Specialist

Oletko tekninen osaaja ja haluat laajentaa osaamistasi analytiikan pariin? Kiinnostaako Big Data? Haluatko työskennellä business-kriittisen tiedon parissa ja mietitkö, miten asiat voisi esittää paremmin? Ovatko numerot intohimosi?
Jos tunnistat itsesi jostain näistä, Big Data Specialist -koulutusohjelma voi tarjota sinulle tulevaisuuden ammatin!

Saranen Consulting ja yritykset yhdessä alan johtavien asiantuntijoiden kanssa kouluttavat 16 tulevaisuuden analytiikkaosaajaa Big Data Specialist - koulutusohjelman kautta.

Portti mielenkiintoisiin työtehtäviin

Big Data Specialist tarjoaa informaation hallinnan parissa työskentelystä kiinnostuneille portin mielenkiintoisiin työtehtäviin. Koulutusohjelman kautta yritykset hakevat uusia osaajia monenlaisiin tietojohtamisen asiantuntijarooleihin.

Big Data Specialist kehittää osaamistasi ja tarjoaa sinulle uusia uramahdollisuuksia. Käytännön työtehtävien ohessa osallistut ainutlaatuiseen asiantuntijakoulutukseen, joka tukee kehittymistäsi analytiikan parissa. Ohjelman avulla sinäkin voit löytää uuden suunnan työurallesi tai hypätä seuraavalle tasolle asiantuntijatehtävissä.

Tuleva työtehtäväsi voi taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen olla esimerkiksi:

  • Data-analyytikko
  • BI-asiantuntija
  • Ohjelmistokehittäjä
  • Konsultti
  • Master Data –asiantuntija
  • Web-analyytikko
  • Visualisoija

Koulutusohjelma kestää 5 kk

Koulutuksen kesto 19.12.2016 – 12.5.2017 (100 päivää, 5kk), jonka aikana työskentelet yrityksessä käytännön tehtävissä ja kasvat näin uuteen rooliisi. Koulutusohjelman päätavoite on työsuhteen solmiminen sinun ja yhteistyöyrityksen välille ohjelman päättyessä. Viiden kuukauden ohjelma sisältää 59 päivää työssäoppimista.

Ohjelmaan kuuluva työharjoittelu on mahdollista aloittaa joustavasti jo 28.11.2016 alkaen.

Huom! Koulutusinfo pidetään Oulussa ke 19.10.2016 klo 13.00 osoitteessa Elektroniikkatie 3, auditorio. Lämpimästi tervetuloa!

Lue lisää: Koulutus | Työtehtävät | Näin haet

Yhteistyössä
Hakija, kysy lisää ohjelmasta:
Marika Summa
Projektikoordinaattori
050 568 8425

Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Harri Schroderus
Projektipäällikkö
050 5402735

Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Outi Aavaluoto
Projektipäällikkö
050 327 7782

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

Mahdollisuus mielenkiintoisiin työtehtäviin

Olen suorittanut DI:n tutkinnon Informaatioverkostojen koulutusohjelmassa ja jo opintojen aikana siirryin VTT:lle tekemään tutkimusta liittyen mm. palvelumuotoiluun ja vähittäiskauppaan. VTT:ltä lähdin Videralle Digital Signage tiimiin, jossa suunnittelin tutkimuksia proof of concept -projekteihin. Tarkoituksena oli, että dataa keräämällä voitaisiin saada faktatietoa projektin validointiin ja tukemaan asiakkaan ostopäätöstä. Ehdin myös olla hetkisen OP:lla web-analyytikkona. Sitten jäin äitiyslomalle ja olin puolitoista vuotta kotona kaksosten kanssa.

Äitiysloman jälkeen aloin  etsiä uutta työpaikkaa ja satuin huomaamaan Big data specialist -koulutuksen. Olin jo ollut yhteydessä Bitfactor:lle, koska se kiinnosti minua yrityksenä ja lopulta kävi niin hienosti, että saatiin sovittua aloitus Bifalla Big Data-koulutuksen puitteissa. Koulutus herätti mielenkiintoni, koska olin jo aiemmin tehnyt töitä datan kanssa, mutta tässä oli minulle mahdollisuus päivittää ja laajentaa osaamistani. Koulutus vastasikin odotuksiani ja kävimme läpi kattavan paketin eri osa-alueita. Itse pidin eniten koulutuspäivistä, joissa käytännössä perehdyttiin eri työkaluihin ja niiden käyttöön. Nälkä ja osaaminen kasvaa syödessä ja loppuvaiheessa koulutusta olikin jo kasa kehitysehdotuksia valmiina mielessä :) Eipä olisi kurssin alussa osannut perustellusti suunnitella Big Data specialist -koulutuksen sisällysluetteloa!

Kokonaiskuvan rakentaminen aiheen ympärille olikin koulutuksen parasta antia. Laajan aihepiirin puitteissa ja kurssilaisten keskittyessä yhteistyöyrityksissä eri tehtäviin on osaamisen syventäminen myös paljon kouluttautujan oman aktiivisuuden varassa. Yksi hienoja puolia koulutuksessa on verkostoituminen muiden saman alan asiantuntijoiden ja tulevien huippuosaajien kanssa. Suosittelen koulutusta myös muille. Itse sain koulutuksen avulla jalkani oven väliin ja työpaikan, jossa viihdyn. Nyt toimin datan visualisoinnin asiantuntijana Big Data tiimissä: pohdin käyttötapauksia, Tutkin tietokantoja, käytän BI-työkaluja ja löytöretkeilen datamaailmassa. Mielenkiintoista!

Salla Rönkä

Data visualisation specialist, Bitfactor Oy

§