Tavoitteena kouluttaa ja rekrytoida 16 tulevaisuuden analyytikkaosaajaa Oulun alueelle.

Big Data Specialist

Oletko tekninen osaaja ja haluat laajentaa osaamistasi analytiikan pariin? Kiinnostaako Big Data? Haluatko työskennellä business-kriittisen tiedon parissa ja mietitkö, miten asiat voisi esittää paremmin? Ovatko numerot intohimosi?
Jos tunnistat itsesi jostain näistä, Big Data Specialist -koulutusohjelma voi tarjota sinulle tulevaisuuden ammatin!

Saranen Consulting ja yritykset yhdessä alan johtavien asiantuntijoiden kanssa kouluttavat 16 tulevaisuuden analytiikkaosaajaa Big Data Specialist - koulutusohjelman kautta.

Big Data Specialist tarjoaa informaation hallinnan parissa työskentelystä kiinnostuneille portin mielenkiintoisiin työtehtäviin. Koulutusohjelman kautta yritykset hakevat uusia osaajia monenlaisiin tietojohtamisen asiantuntijarooleihin.

Big Data Specialist kehittää osaamistasi ja tarjoaa sinulle uusia uramahdollisuuksia. Käytännön työtehtävien ohessa osallistut ainutlaatuiseen asiantuntijakoulutukseen, joka tukee kehittymistäsi analytiikan parissa. Ohjelman avulla sinäkin voit löytää uuden suunnan työurallesi tai hypätä seuraavalle tasolle asiantuntijatehtävissä.

Tuleva työtehtäväsi voi taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen olla esimerkiksi:

  • Data-analyytikko
  • BI-asiantuntija
  • Konsultti
  • Master Data –asiantuntija
  • Web-analyytikko
  • Visualisoija

Koulutusohjelma kestää 5 kk (9.5.- 26.9.2016), jonka aikana työskentelet yrityksessä käytännön tehtävissä ja kasvat näin uuteen rooliisi. Koulutusohjelman päätavoite on työsuhteen solmiminen sinun ja yhteistyöyrityksen välille ohjelman päättyessä.

Lue lisää: Koulutus | Työtehtävät | Näin haet

Hae nyt »
Yhteistyössä
EGR_pieniFEC_90x100Tietoasiantuntijat_logo_200x100
Hakija, kysy lisää ohjelmasta:
Milla_Rostedt_Eramaa_300x350pix
Milla Rostedt-Erämaa
Projektikoordinaattori
045 146 7575

Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Harri_Schroderus_300x350pix
Harri Schroderus
Projektipäällikkö
050 5402735

Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Outi_Tolonen_300x350pix
Outi Tolonen
Projektipäällikkö
050 449 2950

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

Maria_Helander
Ponnahduslauta monipuoliseen rooliin

Osallistuin data-analytiikan rekrytoivaan koulutusohjelmaan 2014. Reilun vuoden verran olen nyt työskennellyt projektissa, jossa työnkuva on laajentunut huomattavasti alkuperäisestä data-analyytikon roolista, ja toimin tällä hetkellä mm. asiakasyrityksen tiimin Scrum Masterina.

Ohjelmassa sai hyvän käsityksen alan eri ilmiöistä ja laajuudesta, vaikka kovin syvälle yksittäisiin aihepiireihin ei koulutuksen aikana menty. Oli myös mukava päästä tutustumaan muihin alalla työskenteleviin ihmisiin.

Ongelmanratkojaksi ihmisten ja numeroiden pariin

Data-analytiikan parissa työskentely sopii hyvin ihmisille, jotka haluavat työssään päästä ratkomaan ongelmia ja etsimään kysymyksiin vastauksia. Tässä työssä saa työskennellä sekä ihmisten että numeroiden parissa.

Maria Helander
BI konsultti
Attido Oy

Yritysten kokemuksia

250x230px_kokemuksia_alma-media
Tulevaisuuden näkymät analytiikan osaajille ovat mielenkiintoiset

”Data-analytiikan osaajille on kysyntää, sillä hyvätkään järjestelmät eivät korvaa ihmistä. Analyyseihin ja järjestelmien hallinnointiin tarvitaan aina osaavia henkilöitä, jotka kykenevät dialogiin liiketoiminnan ja muiden toimijoiden kanssa. Osaajien profiileissa korostuvat ennen kaikkea liiketoiminnan tarpeiden ymmärtäminen, oppimis- ja sopeutumiskyky sekä tiedonjano alan nopean kehityksen vuoksi.

Näkymät analytiikan osaajille ja sellaisiksi haluaville ovat mielenkiintoiset, sillä tarpeet ja temmellyskentät kasvavat ja muotoutuvat koko ajan.

AnalyticsPro vastaa osaajatarpeeseen hyvin. Meidän kannaltamme tärkeintä oli löytää oikean asenteen ja ajatusmaailman omaava henkilö ja tässä onnistuimme yli odotusten.”

Kimmo Katajamäki
Web Analyst
Alma Diverso

§