Oletko sinä seuraava Cloud Guru?

Microsoft Akatemiat

Seuraavat ohjelmat ovat käynnissä:

Microsoft Azure Akatemia

Lisätietoja: www.microsoftmahdollista.fi/microsoft-akatemiat/azure-akatemia/

Microsoft Dynamics 365 Akatemia

Lisätietoja: www.microsoftmahdollista.fi/microsoft-akatemiat/dynamics-akatemia/

Azure-osaajien kysyntä on työmarkkinoilla kova ja Microsoft haluaa panostaa vahvasti uusien osaajien kouluttamiseen työmarkkinoille. Kouluttaakseen uusia sertifioituja osaajia, Microsoft järjestää yhdessä Saranen Consultingin ja Onsight Helsingin kanssa Microsoft Azure Akatemian.

Microsoftin kumppaniyrityksissä on suuri ja kasvava tarve erilaiselle Azure-osaamiselle. Osaajia etsitään monipuolisesti erilaisia henkilöitä ja tuleva tehtävänimikkeesi voi olla esimerkiksi jokin näistä:

  • Cloud Architect/Professional
  • Cloud Developer / DevOps Specialist
  • Data Scientist

Microsoft Azure Akatemian tavoitteena on kasvattaa uusia Azure-osaajia sekä tuoda yhteen rekrytoivat yritykset ja aiheesta innostuneet uudet Azure-kyvyt.

Microsoft Azure Akatemia koostuu kahdesta osiosta:

  • 15 päivän kartoitusjakso, joka sisältää 10 päivää Azure-substanssikoulutusta (Azure Training Camp)
  • 6 kk mittainen RekryKoulutus, joka sisältää 15 lähiopetuspäivää, etätehtäviä ja työssäoppimista

15 päivän kartoitusjaksolle valitaan 50 osallistujaa, jonka päätteeksi RekryKoulutus jatkuu Microsoft-kumppaniyrityksissä ja saat mahdollisuuden työllistyä mielenkiintoisten työtehtävien pariin.

Microsoft Azure Akatemia -RekryKoulutus toteutuu ensisijaisesti työssäoppimisen kautta yhteistyöyrityksessä. Käytännön työn lisäksi ohjelma sisältää 15 lähiopetuspäivää, etätehtäviä sekä mahdollisuuden suorittaa Azure-sertifikaatti. Koulutuspäivät järjestetään Espoossa. Koulutuksen tavoitteena on tukea mahdollisimman tehokkaasti Azure-osaamista.

Lue lisää: Työtehtävät  Hakuohjeet

Yhteistyössä
Kuva: yhteistyökumppani, Microsoft
Kysy lisää ohjelmasta
Maaria Karlsson
Project Manager
050 365 9338

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.