Sähkösuunnittelija

Tämä työpaikka on avoinna DigiTalentPro Turku -koulutusohjelman kautta. Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus Suomen parhailta kouluttajilta. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen työnhakija. Ohjelman alkaessa opintosi on oltava valmiit. Ohjelman aikana olet koulutussuhteessa ja koulutuksen aikana voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Rekrytoivan koulutusohjelman järjestävät työhallinto ja Saranen Consulting tiiviissä yhteistyössä rekrytoivien yritysten kanssa.

Liedossa sijaitseva Carrus Delta on noin 200 ammattilaisen työyhteisö, joka etsii nyt joukkoonsa uutta tekijää.

Olisitko sinä tuleva sähkösuunnittelijamme?

Tulevassa työssäsi pääset kasvamaan sähkösuunnittelijan tehtävään ja tässä Sinua tukevat kokeneemmat kollegat. Sinun ei tarvitse vielä olla alan asiantuntija tai tuntea linja-autojen sähköjärjestelmiä vaan tulet saamaan perehdytyksen alaan ja käytössä oleviin järjestelmiin. Kehitystäsi uuteen rooliisi tukevat lähiopetuspäivät, jotka suunnitellaan yhdessä Sinulle nimetyn mentorin kanssa.

Tekninen koulutustausta on hyvä pohja lähteä kehittymään sähkösuunnittelijan tehtävään. Arvostamme myös aiempaa työkokemustasi ja toivommekin, että kuvailet sitä hakemuksessasi. Toivomme, että olet itsenäinen tekijä ja pystyt käymään keskusteluja myös asiakkaidemme kanssa. Työssäsi tulet tarvitsemaan sekä suomen että englannin kieltä. Tärkeintä on, että Sinulla motivaatiota ja ennen kaikkea tahtoa oppia uutta. Koulutusohjelma kestää viisi kuukautta ja sen tavoitteena on työllistyminen Carrus Deltalle sähkösuunnittelijan tehtävään.

Jos Sinulla on kysymyksiä liittyen tehtävään tai koulutusohjelmaan, voit olla yhteydessä Reetta Vuoriseen, reetta.vuorinen@saranen.fi tai 0400 736 469.

Tutustu yritykseen: http://www.carrusdelta.fi/

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 25.2.2018. Haastattelut alkavat jo hakuajan aikana.

Ohjelmaan hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku

Löydät koulutuksen koulutusnumerolla 677931.

2. Täytä sähköinen hakemuksesi SaraselleSinut kutsutaan haastatteluun tämän hakemuksen tietojen perusteella, joten täytäthän sen huolellisesti. Mikäli olet jo hakenut Sarasen kautta DigiTalentPro Turku -hakuun, otamme hakemuksesi huomioon tässä haussa, mikäli se vastaa taustaasi ja kiinnostuksen kohteitasi.

Lisätietoa koulutusohjelmasta: http://www.saranen.fi/digitalentpro/

F.E.C. (Further Educated with Companies) -mallilla toteutettavassa ohjelmassa pääset työskentelemään käytännön työtehtävissä, minkä lisäksi osaamisesi kehittyy laadukkaan asiantuntijakoulutuksen ansiosta. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen työnhakija. Ohjelman alkaessa opintosi on oltava valmiit. Ohjelman hakijavalinnoista vastaa Saranen Consulting. Saranen Consulting kuuluu Barona Groupiin. Barona Group on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

Tehtävän perustiedot

Ohjelma:
DigiTalentPro

Sijainti:
Lieto

Haku päättyy:
25.02.2018

Lähetä hakemus »
Kysy lisää
Reetta Vuorinen
Business Manager
0400 736469
Yhteistyössä
Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele paikkaa hänelle.