Junior Service Desk Consultant, Attido

Tämä työpaikka on avoinna DigiTalent Akatemia koulutusohjelman kautta. Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus Suomen parhailta kouluttajilta. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen työnhakija. Ohjelman alkaessa opintosi on oltava valmiit. Ohjelman aikana olet koulutussuhteessa ja koulutuksen aikana voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Rekrytoivan koulutusohjelman järjestävät työhallinto ja Saranen Consulting tiiviissä yhteistyössä rekrytoivien yritysten kanssa.

MEILLÄ ON TEHTÄVÄ. MYÖS SINULLE.

Attidossa saat tehdä työtä joka muuttaa sitä, miten yritykset ympäri maailmaa toimivat. Prosessien automatisointi, ohjelmistorobotiikka, tiedolla johtaminen ja toiminnanohjaus lisäävät merkittävästi yritysten tuottavuutta, ja tekevät niissä työskentelevien ihmisten työstä entistä mielekkäämpää. Meillä olet kehityksen eturivissä. Meillä on missio. Vapautamme asiakkaidemme aikaa ja osaamista automatisoimalla heidän rutiininsa. Rakastamme sitä, että asiakkaamme menestyvät.

Haemme innostunutta ja kehittymishaluista henkilöä Junior Service Desk Consultantin tehtävään.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä käytännön työtehtävien ja täsmäkoulutuksen myötä Service Desk Consultantin monipuolisiin tehtäviin.

Service Desk Consultantin työ liittyy Attido Oy:n keskitettyyn palvelupyyntöjen vastaanottamiseen. Työssä vastaanotetaan palvelupyyntöjä tikettien, sähköpostien ja puheluiden välityksellä. Tehtävässä hallinnoidaan palvelupyyntöjä ja ohjataan niitä asiantuntijoille. Osaamisen kasvamisen myötä pääset myös itse osallistumaan palvelupyyntöjen ratkaisemiseen.

Työ vaatii teknistä perusosaamista, huolellisuutta ja kykyä pystyä seuraamaan useita eri lähteitä samanaikaisesti. Työssä käytetään pääasiassa MS Office -työkaluja ja Atlassian Jiraa sekä Confluencea. Näiden työkalujen käyttökokemus katsotaan eduksi.  Myös tietokanta-osaaminen ja yleisimpien ohjelmointikielien osaaminen katsotaan eduksi. Suomen ja englannin kielen taito tulee olla riittävällä tasolla, sillä teemme töitä molemmilla kielillä.

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisia työtehtäviä.
  • Mahdollisuuden kehittyä ja muokata tehtävänkuvaasi osaamisesi ja tavoitteidesi mukaan.
  • Innostavan ja kollegoita arvostavan ja rennon työyhteisön. Meillä on tekemisen meininki ja ihan älyttömän hyvä ilmapiiri.
  • Mahdollisuuden kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen.

Meillä on vahva kasvustrategia, jossa asiakas ja asiakkaan menestyksen tukeminen toimintaa automatisoimalla on toimintamme keskiössä. Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuutta!

Pääset syventämään ja kehittämään ammattitaitoasi sekä tarttumaan uusiin uramahdollisuuksiin kasvavassa yrityksessä. Koulutusohjelmakokonaisuus kestää 6 kuukautta, ja sen aikana saat töidesi ohessa sinulle henkilökohtaisesti räätälöidyn teknologiakoulutuksen, josta vastaavat Tieturi, Sovelto, Onsight Helsinki ja Wakaru. Lisätietoa rekrytoivasta koulutusohjelmasta saat osoitteesta http://www.digitalentakatemia.fi/

Innostuitko? Kysy lisätietoja tehtävästä Saranen Consulting Oy:n Jenna Susimaalta puh. 050 597 7704 jenna.susimaa@saranen.fi

Ohjelmaan hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

Sinut kutsutaan haastatteluun tämän hakemuksen tietojen perusteella, joten täytäthän sen huolellisesti.

Hae pian! Hakuaika päättyy 16.3.2018.

Valinnat tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ohjelmaan kannattaa hakea heti!

F.E.C. (Further Educated with Companies) -mallilla toteutettavassa ohjelmassa pääset työskentelemään käytännön työtehtävissä, minkä lisäksi osaamisesi kehittyy laadukkaan asiantuntijakoulutuksen ansiosta. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen työnhakija. Ohjelman hakijavalinnoista vastaa Saranen Consulting. Saranen Consulting kuuluu Barona Groupiin. Barona Group on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

Tehtävän perustiedot

Ohjelma:
DigiTalent Akatemia

Sijainti:
Kuopio

Haku päättyy:
16.03.2018

Lähetä hakemus »
Kysy lisää
Jenna Susimaa
Projektipäällikkö
050 597 7704
Yhteistyössä
Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele paikkaa hänelle.