Junior-konsultti

Tämä työpaikka on avoinna DigiTalent Akatemia koulutusohjelman kautta. Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus Suomen parhailta kouluttajilta. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen työnhakija. Ohjelman alkaessa opintosi on oltava valmiit. Ohjelman aikana olet koulutussuhteessa ja koulutuksen aikana voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Rekrytoivan koulutusohjelman järjestävät työhallinto ja Saranen Consulting tiiviissä yhteistyössä rekrytoivien yritysten kanssa.

Attido Oy hakee rekrytoivan koulutusohjelman kautta vahvistukseksi Kuopioon Junior-konsulttia tekniseen tiimiin

Attido Oy on suomalainen IT-palvelutalo, joka työllistää yli 100 henkilöä. Yritys on perustettu vuonna 2001.

Hakijalta odotamme:

 • Relaatiotietokantojen hahmottamista
 • SQL-osaamista (ainakin perusteet)
 • Englannin kielen luetun ymmärtämistä ja kirjoitustaitoa
 • Yleisten toimistosovellusten sujuvaa käyttöä
 • Hyviä kommunikointi -ja yhteistyötaitoja
 • Halua oppia uutta ja paineensietokykyä
 • Teknistä suuntautumista

Eduksi katsomme:

 • PL/SQL
 • JAVA
 • XML
 • Oracle
 • Englannin kielen sujuva puhetaito ja kuullun ymmärtäminen

Koulutusohjelman kautta Attidolle työllistyneen henkilön kokemuksia:

Suurin osa ajasta meni ihan kuin missä tahansa uudessa työpaikassa – perehdytyksen jälkeen pääsin tekemään sitä hommaa mistä on sovittu. Koulutusohjelmaan kuuluvat kurssipäivät tukivat hyvin uusien asioiden oppimista ja ne toivat pientä vaihtelua normaaliin työntekoon. Ne kaikki kannattaa käyttää, koska harva yritys järjestää työntekijöilleen noin paljon kurssipäiviä 6 kuukauden aikana. Eli valmis ammattilainen ei tarvitse olla, asenne on tärkeintä! Täällä ei ”kierrätetä” harjoittelijoita vaan oikean henkilön löydyttyä hänet todellakin palkataan. Minua kohdeltiin ensimmäisestä päivästä lähtien työtoverina eikä harjoittelijana. Kuopion toimistolla on loistava yhteishenki, vaikka moni työskentelee eri tiimeissä. Oikeastaan Attido on minun ensimmäinen kunnon työpaikka IT-alalla.  Olen ollut täällä nyt reilu kaksi vuotta eikä minulla ole mitään suunnitelmia vaihtaa työpaikkaa – täällä kaikki on paremmin kuin hyvin ja jos ei ole, sen voi ottaa reilusti puheeksi.

Innostuitko? Kysy lisätietoja tehtävästä Saranen Consulting Oy:n Jenna Susimaalta puh. 050 597 7704 jenna.susimaa@saranen.fi

Ohjelmaan hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

 1. Jätä Työhallinnon hakemus osoitteessa https://koulutukset.te-palvelut.fi (koulutusnumero 676980)
 2. Täytä sähköinen hakemuksesi Saranen Consultingin järjestelmään.

Sinut kutsutaan haastatteluun tämän hakemuksen tietojen perusteella, joten täytäthän sen huolellisesti.

Hae pian! Hakuaika päättyy 16.3.2018. Valinnat tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ohjelmaan kannattaa hakea heti!

F.E.C. (Further Educated with Companies) -mallilla toteutettavassa ohjelmassa pääset työskentelemään käytännön työtehtävissä, minkä lisäksi osaamisesi kehittyy laadukkaan asiantuntijakoulutuksen ansiosta. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen työnhakija. Ohjelman hakijavalinnoista vastaa Saranen Consulting. Saranen Consulting kuuluu Barona Groupiin. Barona Group on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

 

Tehtävän perustiedot

Ohjelma:
DigiTalent Akatemia

Sijainti:
Kuopio

Haku päättyy:
16.03.2018

Lähetä hakemus »
Kysy lisää
Jenna Susimaa
Projektipäällikkö
050 597 7704
Yhteistyössä
Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele paikkaa hänelle.