Asiakaslähtöinen projektipäällikkö

Me Saranen Consultingilla autamme yrityksiä ja yksilöitä kasvamaan rekrytoivien koulutusohjelmien, outplacement- sekä työnhakupalveluidemme avulla. Haluamme vaikuttaa ja tehdä rohkeasti merkityksellistä työtä! Siksi tänä vuonna olemme asettaneet tavoitteemme korkealle. 2000 uuden työunelman saavuttamiseksi kaipaamme lisää vahvistusta joukkueeseemme ja haemme nyt asiakaslähtöistä projektipäällikköä Turkuun.

Etsimme nyt sinua, jolla tahtoa ja taitoa hanskata sitä kuuluisaa ”suurta kuvaa”. Pystyt toimimaan luontevasti ja vakuuttavasti asiakasrajapinnassa sekä sidosryhmiemme parissa. Projektipäällikön työssä pääset toteuttamaan rekrytoivia koulutusohjelmia. Työssäsi ratkaiset yritysten osaajatarpeita, autat asiakasta tekemään onnistuneita osaajavalintoja ja viet projektit tavoitteellisesti kohti maalia. Työ vaatii myynnillisyyttä sekä tarkkuutta, jota tarvitset raportoidessasi projektin eri vaiheita. Itse työtehtävät ovat hyvin monipuolisia, sillä pääset tekemisiin yritysten, työnhakijoiden, työhallinnon ja kouluttajakumppaniemme kanssa.

Saranen Consulting on vakiinnuttanut asemansa Varsinais-Suomessa ja olemme vuosien 2016-2017 aikana auttaneet yli 100 työnhakijaa uudelle uralle. Työmme on kesken ja kasvun tueksi tarvitsemme reippaan Projektipäällikön. Sinun ei tarvitse olla täysin valmis meille tullessasi, SC:n kollegat tukevat kasvuasi tehtävään. Tietyistä asioista emme kuitenkaan tingi ja näitä ovat: tahto tehdä merkityksellistä työtä, nöyryys yhdistettynä kunnianhimoon ja halu viedä projektit laadukkaasti maaliin. Tärkeää on myös, että pieni Turun tiimimme on joukkue, jonka yhteistyö toimii saumattomasti. Toimistollamme Eerikinkadulla arkeasi piristävät myös Barona Groupin muut työntekijät ja työilmapiirimme on rento ja välitön.

Espoossa työskentelevä projektipäällikkömme Kirsi kertoo tarkemmin roolista ja millaisia onnistumisen kokemuksia voit saada tässä työssä.

Viihdyt projektipäällikön roolissa varmasti, kun sinulla on

  • vahvaa otetta asiakaskentällä
  • asiakaslähtöistä mindsettiä eli kykyä tunnistaa ja kartoittaa yritysasiakkaidemme osaajatarpeita
  • kykyä ja tarvittaessa myös sitkeyttä löytää oikeat hakijat yritysten tarpeisiin
  • kykyä joustavaan sidosryhmätyöskentelyyn tärkeimpien sidosryhmiemme kanssa, joita ovat Varsinais-Suomen ELY ja TE-palvelut sekä kouluttajakumppanit
  • projektiosaaminen hyppysissä
  • hyvä pelisilmä ja systemaattinen työskentelyote

Voisitko nähdä itsesi esim. terveysteknologian koulutusohjelman projektipäällikkönä? Tai miltä kuulostaisi vastata ohjelmistoalan huutavaan osaajapulaan?

Kiinnostuitko? Ehdottomasti! Edetään näin:

JÄTÄ innostava HAKEMUKSESI viimeistään SUNNUNTAINA 25.6.2017 TÄMÄN LINKIN KAUTTA:

Työyhteisömme on meille kaikki kaikessa ja tämän vuoksi jokainen uusi SC:läinen on meille erityisen arvokas ja tärkeä työyhteisömme jäsen. Kun omalta porukaltamme kysytään, mikä Sarasella työskentelyssä on parasta, ensimmäisenä mainitaan yleensä kollegat ja työyhteisö.  Haluammekin antaa sinulle mahdollisuuden tutustua rekrytointiprosessin aikana meidän työyhteisöömme ja aistia voisiko SC olla myös sinulle paras vaihtoehto!

Lisätietoja voit kysellä Reetta Vuoriselta. Reetan tavoitat parhaiten ma 12.6. klo 8.30-10 tai ke 14.6. klo 14-15. Kannattaa piipahtaa myös sivuillamme tutustumassa tarkemmin meihin.

Tehtävän perustiedot

Ohjelma:
Saranen Consulting

Sijainti:
Turku

Haku päättyy:
25.06.2017

Lähetä hakemus »
Kysy lisää
Reetta Vuorinen
Business Manager
0400 736469
Yhteistyössä
Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele paikkaa hänelle.