10 uutta työpaikkaa IT-alalla

Oletko vastavalmistunut ja haluatko päästä jo oman alan töihin kasvamaan IT-alan asiantuntijaksi? Tai oletko kokenut asiantuntija, joka haluaa syventää tai päivittää osaamistaan? Haluatko huipputason koulutuksen teknologioihin, joille on kysyntää? DigiTalent Akatemia rekrytoiva koulutusohjelma yhdistää teknologiakoulutuksen ja uuden IT-alan työpaikan. Haemme uusia osaajia Kuopioon, Joensuuhun, Mikkeliin ja Jyväskylään.

Kasva IT-alan asiantuntijaksi

Digitalisoituminen ja uudet teknologiat muuttavat IT-toimialaa. Muun muassa pilvipalvelujen kehittyminen, data-analytiikan hyödyntäminen, tietoturvaratkaisut, uudenlaiset mobiiliratkaisut ja sosiaalisen median hyödyntäminen vaativat uudenlaista osaamista.

Eri asiakasyrityksemme etsivätkin nyt uusia kykyjä kasvamaan uusimpien teknologioiden asiantuntijoiksi. Tarjolla on monipuolisia työtehtäviä kasvavissa yrityksissä, jotka ovat sitoutuneita osaamisesi kehittämiseen. Yritysten tavoitteena on palkata DigiTalent Akatemia koulutusohjelman suorittaneet osaajat työsuhteeseen.

Erilaisia tehtäviä on tarjolla niin startupeissa, kasvu- ja pk-yrityksissä kuin suuremmissakin IT-alan yrityksissä. Rooleja on tarjolla monipuolisesti mm. ohjelmistokehityksen, projektinhallinnan, IT-infran ja pilvipalveluiden parissa, riippuen omasta taustastasi ja mielenkiinnostasi.

Mikä DigiTalent Akatemia on?

DigiTalent Akatemia on rekrytoiva koulutusohjelma, joka toteutetaan F.E.C.-mallilla. DigiTalent Akatemian tarkoituksena on löytää juuri sinulle sopiva työnantaja sekä lisätä työllistymisesi kannalta ratkaiseva pala ammatilliseen osaamiseesi. Kun tuleva työnantajasi on löytynyt, yritys solmii kanssasi 3-6 kuukauden mittaisen koulutussopimuksen, jonka tavoitteena on työsopimus koulutusohjelman päätyttyä. Työssäoppimisen ohella sinulle räätälöidään henkilökohtainen kehitystäsi tukeva teknologiakoulutus Sovelton, Tieturin ja Wakarun koulutustarjonnasta. Saranen Consulting vastaa yrityspaikkojen etsinnästä tai voit hyvin myös etsiä yrityksen itse.

Kiinnostuitko? Hae heti!

Ohjelmaan hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

  1. Jätä Työhallinnon hakemus osoitteessa: www.te-palvelut.fi/koulutushaku (koulutusnumero 671174)
  2. Täytä hakemus myös Saranen Consultingin järjestelmään täällä

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi, sillä esivalinta tehdään antamiesi tietojen perusteella ja tietoja käytetään myös osaamisesi markkinointiin yhteistyöyrityksiin.

Haastattelut ja valinnat ovat jatkuvasti käynnissä, joten ohjelmaan kannattaa hakea heti! Hakuaika päättyy 30.11.2017.

Lisätietoja mukana olevista yrityksistä ja hakuohjeet löydät osoitteesta: http://www.digitalentakatemia.fi/

Kysy lisää: Jenna Susimaa, jenna.susimaa@saranen.fi, puh. 050 597 7704

Tämä työpaikka on avoinna rekrytoivan koulutusohjelman kautta. Vastaavien rekrytoivien koulutusohjelmien kautta on rekrytoitu jo yli 2000 ammattilaista. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet vastavalmistunut, työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena, lomautettuna, määräaikaisessa työsuhteessa tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä.

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas teknologiakoulutus Suomen parhailta kouluttajilta. Ohjelman aikana olet koulutussuhteessa ja koulutuksen aikana voit saada ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Rekrytoivan koulutusohjelman järjestävät Työhallinto ja Saranen Consulting tiiviissä yhteistyössä rekrytoivien yritysten kanssa.

Tehtävän perustiedot

Ohjelma:
DigiTalent Akatemia

Sijainti:
Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Mikkeli

Haku päättyy:
30.11.2017

Lähetä hakemus »
Kysy lisää
Jenna Susimaa
Projektipäällikkö
050 597 7704
Yhteistyössä
Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele paikkaa hänelle.