10 työpaikkaa ohjelmistokehittäjille

DigiTalent Akatemia rekrytointiohjelman tavoitteena on uusi työpaikka ohjelmistokehityksen parissa sekä oman osaamisen kehittäminen työmarkkinoilla kysyttyjen ohjelmointiteknologioiden ja ammattimaisen ohjelmistokehityksen parissa. Ohjelma koostuu käytännön työtehtävistä yrityksessä ja asiantuntijoille suunnatusta koulutuksesta. Haemme mukaan kehittymishaluisia aktiivisia työnhakijoita sekä kasvuhaluisia yrityksiä Pohjois- ja Etelä-Savosta, Pohjois-Karjalasta, Keski-Suomesta ja Kainuusta.

Rekrytointiohjelman tavoitteena on auttaa motivoituneita, oppimiskykyisiä hakijoita ja rekrytoivia yrityksiä löytämään toisensa. Etsimme hakijoiden taustaa ja mielenkiintoa vastaavia työtehtäviä mukana olevista yrityksistä ja yrityksille motivoituneiden hakijoiden joukosta sopivia tekijöitä. Rekrytointitilanteissa asenne, vahva motivaatio ja halu kehittyä ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi on usein tärkein valintakriteeri.

Uusia osaajia etsivät mm.:

 • Koodia (Joensuu)
 • ActiveSoft (Varkaus)
 • MediConsult (Kuopio)
 • Mipro (Mikkeli)
 • SC5 Online (Jyväskylä)
 • Procomp (Kuopio)

Koulutus

Digitalent Akatemia rekrytointiohjelman asiantuntijakoulutukset tarjoavat sinulle mahdollisuuden vahvistaa ja ajantasaistaa osaamistasi. Teknologiakouluttajina toimivat pitkän linjan IT-alan kouluttajat Sovelto, Tieturi, Wistec Training ja Onsight Helsinki. Jokaiselle osallistujalle räätälöidään sopiva koulutuspaketti yhdessä yhteistyöyrityksen kanssa. Koulutustarjonnasta löydät mm. seuraavia kiinnostavia kursseja:

 • Moderni web-sivusto jQuerylla
 • JavaScript-ohjelmoinnin jatkokurssi
 • HTML5 with javascript and css3
 • HTML5 palvelut: ASP.NET Web API
 • AngularJS
 • js
 • Developing MS SQL Server Databases

Onko DigiTalent Akatemia rekrytointiohjelma tarkoitettu sinulle?

Rekrytointiohjelma on tarkoitettu ensisijaisesti Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon, Keski-Suomen ja Kainuun työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on IT-alan koulutus ja/tai työkokemus.

Suosittelemme hakemaan rohkeasti, koska vasta silloin tiedämme, voisiko juuri sinun taustasi ja persoonasi olla sopiva johonkin rekrytoivaan yritykseen!

Voit olla vastavalmistunut tai hankkinut jo enemmän työelämän kokemusta. Saattaa olla, että työsopimuksesi tai opintosi päättyivät vasta hetki sitten tai ehkä olet lähettänyt jo useampia hakemuksia löytämättä vielä omaa paikkaasi. Tärkeintä on oikea asenne, motivaatio, dynaaminen ja kehittymishaluinen ote työhön.

Ohjelman aikana yrityksillä ei ole palkanmaksuvelvollisuutta, mutta olet oikeutettu samaan työttömyysturvaan kuin työttömänä ollessasi, kulukorvauksella ja mahdollisella koulutuslisällä korotettuna.

DigiTalent Akatemia rekrytointiohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting Oy tiiviissä yhteistyössä Pohjois-Savon ELY-keskuksen ja TE-palvelujen kanssa.

Kiinnostuitko? Hae heti!

Jos olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ja kouluttautumaan ohjelmistokehityksen ammattilaiseksi, niin hae mukaan! Haastattelut ja valinnat käynnistyvät rekrytoivissa yrityksissä jo hakuaikana, joten hae heti, jotta pääset ensimmäisten joukossa mukaan valintaprosesseihin! Tässä ohjeet:

 1. Jätä työhallinnon hakemus osoitteessa: te-palvelut.fi/koulutushaku (koulutusnumero 671174) tai lähimmässä TE-toimistossasi.
 2. Täytä myös sähköinen osaamisprofiili Saranen Consultingin järjestelmään.

HUOM! Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan, joten täytä se erityisen huolellisesti.

Hae heti, tai viimeistään 15.8.2017. Hakuprosessit etenevät jo hakuaikana.

Lisätietoja

Lisätietoja ohjelmasta sekä kokemuksia aiemmista toteutuksista löydät ohjelman nettisivuilta osoitteessa http://www.digitalentakatemia.fi/. Halutessasi voit myös kysyä lisää ohjelman yhteyshenkilöltä Jenna Susimaalta (jenna.susimaa@saranen.fi, 050 597 7704).

Tehtävän perustiedot

Ohjelma:
DigiTalent Akatemia

Sijainti:
Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Mikkeli, Varkaus

Haku päättyy:
15.08.2017

Lähetä hakemus »
Kysy lisää
Jenna Susimaa
Projektipäällikkö
050 597 7704
Yhteistyössä
Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele paikkaa hänelle.